Viceprimarul Popescu: “Ne bucurăm că putem aduce bucurii familiilor nevoiaşe”

162

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, Primăria Municipiului Târgu-Jiu a oferit pachete cu produse alimentare unui număr de 60 de familii nevoiaşe. Viceprimarul Aurel Popescu a participat la acţiunea „Un brăduţ în fiecare casă”, deplasându-se la o parte din beneficiari, încărcat cu bunătăţi pentru masa de Crăciun.

Sprijinirea familiilor nevoiaşe, în prag de sărbători, a devenit o tradiţie pentru autorităţile locale. Şi în acest an, Primăria Municipiului Târgu-Jiu s-a asigurat că există „Un brăduţ în fiecare casă”. „Primăria Târgu-Jiu are în desfăşurare o serie întreagă de acţiuni specifice sărbătorilor de iarnă. În acest sens, astăzi a avut loc acţiunea “Un brăduţ pentru fiecare casă”. Au fost identificate 60 de familii care au nevoie de un sprijin financiar, de un sprijin material şi au fost făcute cele 60 de pachete, care sunt destul de consistente pentru că şi familiile sunt puţin mai numeroase. Deci, pe lângă brăduţul tradiţional, mai sunt pachete care conţin produse alimentare, cârnaţi, tobă, caltaboş şi alte produse specifice sărbătorii de Crăciun. Bineînţeles, am adus şi dulciuri pentru copiii care le aşteaptă cu nerăbdare. Ne bucurăm că putem să oferim aceste ajutoare familiilor care au mare nevoie de sprijinul nostru şi că putem să le aducem o bucurie şi o masă îmbelşugată, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun şi Anul Nou”, a explicat Aurel Popescu, viceprimarul municipiului Târgu-Jiu.

Mese îmbelşugate şi pentru familiile sărmane
Pentru 60 de familii nevoiaşe din municipiul nostru, masa de Crăciun din acest an va fi îmbelşugată, datorită sprijinului acordat de autorităţile locale. Reprezentanţii Primăriei Târgu-Jiu au distribuit pachete cu produse alimentare specifice sărbătorilor de iarnă şi brăduţi împodobiţi. Familia Azoiţei, în componenţa căreia există 11 copii cu vârste cuprinse între 5 luni şi 16 ani, a primit cu mare drag vizita viceprimarului Aurel Popescu şi a conducerii Direcţiei Publice de Protecţie Socială. „Le mulţumesc celor de la Primărie. Este un dar frumos şi binevenit. Am 11 copii şi ne descurcăm şi mai bine şi mai rău”, a spus Daniela Azoiţei, mama celor 11 copii. Şi soţul acesteia, Florin Azoiţei a transmis mulţumirile sale pentru darurile primite: „mulţumim pentru ajutorul primit din partea Primăriei Târgu-Jiu. Până în momentul de faţă ne-am descurcat binişor. Mai sunt şi momente mai dificile, mai sunt şi momente de fericire; mergem înainte”. Trebuie precizat faptul că autorităţile locale derulează activităţi specifice sărbătorilor de iarnă şi în următoarea perioadă.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here