Viceprimarul municipiului Târgu Jiu: Strad’Art și-a atins scopul!

4318

Ediția din 2022 a festivalului de artă stradală Strad’Art a ajuns la final. Concluziile ediției din acest an le-a tras chiar viceprimarul municipiului Târgu Jiu, Bogdan Bejinaru, astfel:

„Este un eveniment care și-a atins pe deplin rolurile multiple pe care și le-a asumat, dintre care, cele mai importante sunt regenerarea urbană și acela de înlăturare a barierelor sociale din comunitate. Avem 6 lucrări noi pe care vă invit să le descoperiți în zona centrală a municipiului Târgu Jiu. Tema din acest an a fost „Inspirație” și suntem bucuroși că am putut aduce un omagiu celor două mari sportive ale Gorjului: Denisa Tîlvescu, multiplă campioană europeană și campioană mondială la canotaj, și Constantina Diță, medaliată cu aur la maratonul de la Jocurile Olimpice de Vară 2008 din Beijing”.

„Se încheie a patra ediție a Strad’Art și deja putem vorbi de un adevărat traseu al artei stradale în municipiul nostru, traseu pe care vă invităm să îl parcurgeți, admirând lucrările unor artiști recunoscuți la nivel mondial”, a completat vicele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here