Viceprimarul de Padeș nu se teme de schimbarea din funcție!

488

Opt consilieri din cei doisprezece de la Padeș au semnat un proiect de hotărâre prin care cer revocarea din funcție a viceprimarului localității, Cristian Elena, fără să motiveze în scris de ce își doresc asta. Consilierii PSD, cei ai PNL, ai UNPR și PRU arată astfel că vor să formeze o nouă majoritate, în locul celei PMP-PSD-PRU care funcționează, la această oră, în Consiliul Local. Viceprimar se dorește unul dintre consilierii PSD, cu siguranță, social-democratul Mihai Argintaru urmând să fie propus pentru funcție.

Ca urmare a depunerii acestui proiect, în interiorul CL Padeș au apărut mai mulți pretendenți la funcția lui Cristian Elena, atât PNL, cât și PRU dorind să ocupe scaunul de viceprimar. Însă CL la Padeș funcționează cu 12 consilieri ceea ce ar putea duce la o partitate consecutivă în acest joc. Astfel, dacă vor fi șase voturi pentru un candidat acesta nu va putea fi desemnat în funcție. Avantaj are, în atare condiții, primarul PNL Antonie Serafim care poate profita de ocazia de a se debarasa de actualul vice fără să mai fie obligat să pună pe altcineva în locul acestuia. Situația în cauză ar putea face ca votul PMP să fie determinant în stabilirea viitorului viceprimar.

Nu politică de dragul funcției
Viceprimarul Cristian Elena susține că problema eventualei sale schimbări nu l-ar deranja cu nimic pentru că, spune acesta, nu face politică de dragul funcției ori pentru a realiza venituri din politică, ci doar pentru cetățean. Pentru atingerea acestui scop, Cristian Elena susține, de asemenea, că are și alte mijloace, nu numai funcția de viceprimar, în care, pe perioada ocupată, ar fi fost îngrădit în a se exprima și a soluționa problemele cetățenilor. Acesta mai afirmă că nu va fi răzbunător, dar va valorifica la maxim situația în care a fost pus de către adversarii săi, astfel încât comunitatea din Padeș să înțeleagă mai bine cine administrează și ce fel de autoritate publică ar urma să se instaleze la conducerea localității.

Fiecare plătește..
“Cred și sunt convins că, atât în politică, cât și în viața de toate zilele, fiecare plătim pentru greșelile comise, mai devreme sau mai târziu”, a declarat viceprimarul PMP. Cristian Elena ocupă funcția de viceprimar de Padeș de un an și nouă luni de zile. Acesta a mai fost viceprimar și în timpul administrației “Troacă”, pentru alte zece luni, dar susține că și atunci ar fi fost dat jos din funcție de aproape aceiași care complotează și astăzi împotriva sa.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here