Vicepreşedinte ALDE: “Noi nu plecăm pentru că vine Dian Popescu”

291

Călin Simionescu, vicepreşedinte ALDE Gorj, primul plecat din PNL, în aprilie 2014, din cauza lui Dian Popescu, nu dă acum un pas înapoi la vestea că fostul lider liberal s-a refugiat în formaţiunea condusă de Radu Angheloiu. Simionescu susţine că regretă plecarea lui Dorin Taşcău, dar menţionează că nu le-ar indica colegilor din fostul PLR să urmeze gestul directorului CNTV Târgu-Jiu. În opinia vicepreşedintelui Simionescu, membrii organizaţiei nu trebuie să plece pe motivul venirii lui Dian Popescu, deoarece senatorul nu poate distruge proiectul politic început în vara anului trecut. “Dacă Dian Popescu a ajuns la concluzia că noi, cei de la PLR Gorj, organizaţie pe care înainte o cataloga drept «ONG-ul lui Tăriceanu», suntem adevăraţii liberali din judeţ, înseamnă că eforturile noastre nu au fost în van. Mie nu îmi este teamă de Dian Popescu, ştie şi dânsul asta, de asta cred că se poate alătura ca şi membru structurii noastre, deoarece o să îl ajutăm să înveţe statutul după care noi funcţionăm şi astfel să poată construi alături de noi. Mă bazez pe faptul că orice abatere de la linia partidului va fi sancţionată şi pentru Dian Popescu”, a declarat Simionescu.
Miercuri, ALDE Gorj se va întruni la Târgu-Jiu într-o şedinţă, în care membrii vor discuta şi despre noua “achiziţie” din partid şi de paşii de urmat anul viitor.
Simionescu este convins că Radu Angheloiu nu va fi detronat de către Dian Popescu, ALDE Gorj având, în prezent, doi copreşedinţi şi un birou comun de 21 de membri.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here