Vicele Râbu: “Cârciumaru nu este ca alţi primari care îşi fac somnul de frumuseţe”

231

rabu si carciumaruVicepreşedintele PSD Gorj, Vasile Râbu, îl admiră pe Florin Cârciumaru pentru calităţile sale de administrator şi menţionează că edilul oraşului Târgu-Jiu nu a primit distincţia de la Traian Băsescu, politic.

Râbu, la fel ca şi alţi politicieni, crede că primarul Cârciumaru şi-a meritat distincţia de la Traian Băsescu, asta mai ales că pentru a se clasifica a avut nevoie să întrunească nişte criterii.

“Munca pe care o depune Florin Cârciumaru pentru Târgu-Jiu este uşor de cuantificat. Omul nu pleacă degeaba de acasă. Are în plan să facă asta şi asta într-o singură zi şi aşa face, fără odihnă. Am văzut şi cum lucrează la partid. Dânsul nu este ca alţi primari care îşi fac somnul de frumuseţe”, a declarat Râbu. Întrebat la ce primari se referă în legătură cu acest ultim aspect, Râbu a declarat că nu vrea să nominalizeze pe nimeni. Vasile Râbu s-a mutat cu tot cu adeziune de scurt timp la organizaţia PSD din Târgu-Jiu, renunţând la calitatea avută în cadrul organizaţiei social-democrate din Motru.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here