Vicele Milea a demisionat! – PC Glogova s-a dizolvat, barca PC-ului ia serios apă

294

mileaOrganizaţia Partidului Conservator de la Glogova s-a dizolvat vineri după ce discuţiile cu conducerea formaţiunii politice au eşuat. Filiala s-a dizolvat iar preşedintele acesteia, Gheorghe Milea, şi membrii organizaţiei sunt în negocieri cu alte partide pentru a candida la alegerile locale. Marius Borcan, vicepreşedintele PC Gorj, confirmă situaţia de la Glogova dar speră să-l răzgândească pe viceprimarul Milea, printr-o discuţie pe care speră să o aibă cu acesta astăzi. Gheorghe Milea, vicepreşedinte al PC Gorj, membru în BPJ şi-a dat demisia, însă, joi seara, în cadrul şedinţei de BPJ, din funcţiile politice din partid.

PC Gorj a solicitat ACD să îşi pună candidat la Primăria Glogova dar Dian Popescu, şeful PNL Gorj, a refuzat sistematic. Pe tema “Glogova” s-a discutat şi joi seară la şedinţa BPJ a PC Gorj lucrurile nefiind clarificate. Drept urmare Milea a anunţat vineri că a încercat să vorbească cu preşedintele Daniel Constantin, pe această temă, dar discuţia nu a mai avut loc, acesta confirmând de altfel şi dizolvarea organizaţiei din Glogova. În curând şi în alte localităţi din judeţ se va întâmpla acelaşi lucru, niciuna dintre pretenţiile conservatorilor nefiind acceptate de liberali.

Plecarea în masă la PPDD

Membrii PC mai speră însă în nişte negocieri luni, marţi cu PNL-ul. Se aşteaptă şi rezultatul de la Universitatea “Constantin Brâncuşi”, deoarece Constantin Căruntu, şeful PPDD Gorj candidează, iar Ilie Petrescu îi râvneşte postul. Dacă Căruntu va pierde, Petrescu va sta pe loc deşi l-a enervat deja pe preşedintele Daniel Constantin cu pretenţiile sale. Dacă câştigă Căruntu, Petrescu va pretinde postul acestuia, sau măcar candidatura la Primăria Motru.

Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here