Vicele Fuiorea a produs un microbuz şcolar nou pentru Peştişani

344

Ilie Fuiorea, viceprimarul PSD de Peştişani, s-a implicat în solicitarea şi obţinerea unui microbuz şcolar nou pentru elevii din localitate. Demersul său a fost de bun augur localnicii având plăcerea să vadă, vineri, în comună, noua maşină aprobată de Ministerul Dezvoltării. Elevii din Peştişani vor fi transportaţi din septembrie cu cele două maşini, instituţia mai având un microbuz galben, vechi de câţiva ani. Comuna Peştişani a obţinut alături de Bumbeşti-Piţic, Arcani, Dăneşti şi Căpreni, la finalul săptămânii trecute, câte un microbuz şcolar modern, în Gorj aşteptându-se în jur de 30 de astfel de maşini.
A.Stoica

3 COMENTARII

  1. baiatu asta poate sa obtina o bere sau o cafea dar microbuzul este adus de dl primar Pavel nu de pacaliciu asta care nu are nici permis ca la pierdut pe beutura .

  2. Urat lucru face vicele sasi atribuie merite in aducerea microbusului scolar fiindca acesta a fost adus de Dl primar Pavel Florin . Se apropie campania electorala si Fuiorea nu are cu ce sa se laude ? Sa se laude cu dosarul Transformatorul pe care Politia Judeteana il tine la sertar .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here