Vicele comunei Scoarţa, exclus prin vot din PNL

258

primaria scoartaCalitatea de membru al PNL Gorj a lui Gheorghe Babalîc, viceprimarul comunei Scoarţa, atârnă de un fir de păr şi asta deoarece sâmbătă colegii săi din organizaţia de la Gorj au votat pentru excluderea sa din partid.

Delegaţia Permanentă a PNL Gorj a votat, fiind doar 5 voturi împotrivă, excluderea lui Babalîc şi asta deoarece vicele şi-a arătat apropierea politică spre PDL şi nu spre partidul unde avea adeziune. Se vehiculează că liberalul va fi viitorul candidat al PDL pentru Primăria Scoarţa.

Delegaţia Permanentă a PNL Gorj întrunită ieri în şedinţă a supus la vot excluderea din partid a vicelui Primăriei Scoarţa. Cei peste 100 de membrii ai Delegaţiei Permanente au votat “pentru” excluderea, doar 5 liberali fiind de partea lui Babalîc. Dian Popescu, preşedintele PNL Gorj, a confirmat ieri excluderea stabilită de Delegaţia Permanentă, menţionând însă că vicele mai are posibilităţi în ceea ce priveşte apărarea sa. “Vicele de la Scoarţa a fost exclus din PNL ca urmare a votului Delegaţiei Permanente, decizia se trimite apoi Secretariatului General al PNL care îl va scoate din baza de date a partidului şi care va transmite Primăriei Scoarţa decizia privind înlocuirea lui Babalîc. Vicele are însă posibilitatea de a contesta decizia”, a declarat preşedintele Dian Popescu.

În cazul Babalîc s-a demarat o anchetă internă, prim-vicepreşedintele PNL Gorj, Gheorghe Orzan deplasându-se la faţa locului pentru a analiza acuzele care i-au fost aduse lui Gheorghe Babalîc. Din păcate, analiza la faţa locului nu i-a fost favorabilă viceprimarului care a fost anunţat că va fi exclus din PNL.

A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here