Vicele Ciolocoi: “Nu am nicio legătură cu virarea banilor pentru Campusul din Peştişani”

172

Numele liberalei Mădălina Ciolocoi a fost vehiculat în scandalul care a precedat reţinerea lui Florin Pavel, primarul PNL de Peştişani, mai ales când lumea a început să se întrebe despre investiţia privind campusul şcolar din această comună. Cum prezenţa Mădălinei Ciolocoi la cârma Inspectoratului Şcolar Judeţean Gorj a coincis cu virarea unor bani de la Ministerul Educaţiei spre investiţia liberală în cauză, actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Gorj a fost bănuită de legături în afacerea “Campus” de la Peştişani. Ciolocoi neagă însă orice implicare în această cauză.

Mădălina Ciolocoi era inspector şcolar adjunct la ÎŞJ Gorj în momentul când Primăria Peştişani a oferit lucrarea privind realizarea campusului din localitate, firmei Tech Safety, aparţinând lui Dan Floarea. IŞJ Gorj a virat în aceeaşi perioadă o parte din banii veniţi de la Ministerul Educaţiei spre Primăria Peştişani pentru derularea investiţiei. S-a bănuit că şi Mădălina Ciolocoi a avut un aport la virarea acestor bani, dar vicele CJ Gorj susţine că nu. “Nu am avut nici măcar drept de semnătură pentru a vira aceşti bani către Peştişani. Eram în Inspectoratul Şcolar Gorj dar nu eram decident în acest caz. Inspector adjunct mai era Gheorghe Mitescu iar inspector general era Liviu Andrei. Banii s-au derulat într-adevăr prin IŞJ Gorj dar eu nu am absolut nicio legătură”, a declarat, ieri, Ciolocoi, marcată de reţinerea şefului său de organizaţie, Dian Popescu.

Andrei şi Mitescu, pe mână cu Pavel?!
În concluzie, dacă Ciolocoi nu are nicio legătură cu afacerea “Campus”, ar putea avea Mitescu şi actualul prefect Andrei? Nu trebuie uitat că mandatul lui Andrei şi Mitescu se finalizează în noiembrie 2008, iar locul de “general” este luat de liberalul Dorin Taşcău. Mădălina Ciolocoi rămâne în echipa de la cârma IŞJ Gorj, pe timpul derulării investiţiei. Taşcău are însă un mandat de doar câteva luni. Poate că anchetatorii vor verifica şi această pistă care arată drumul banilor spre Peştişani şi contul lui Dan Floarea.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here