Vezi mesajul lui Grigorescu pentru energeticieni

186

Ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a ținut să felicite toți angajații din sistemul energetic cu ocazia Zilei Energeticianului. Angajații din energie din cadrul CEO vor primi și o primă în valoare de 700 de lei, dar nu se știe când. Asta din cauza datoriilor pe care le are gigantul energetic, salariații fiind puși pe lista de așteptare. ”Vreau să mulțumesc tuturor energeticienilor din România pentru efortul lor dedicat funcționării permanente a Sistemului Energetic Național. Prea puțină lume știe câtă muncă stă în spatele gestului simplu de a aprinde lumina în fiecare seară. Și pentru a îndrepta această nedreptate care vi se face prin omisiune, vă rog să primiți cu ocazia Zilei Energeticianului mulțumirile mele și ale colegilor mei.

Sunt convins că profesionalismul şi devotamentul de care dați dovadă vor garanta și pe viitor funcţionarea eficientă a sistemului, siguranța energetică și servicii de calitate pentru toți consumatorii din România. Scopul meu și al colegilor din minister este ca la finalul acestui mandat să lăsăm sistemul energetic într-o stare mult mai bună, cu societăți în domeniu mai puternice, conduse de manageri care să respecte valorile morale de integritate, transparență și profesionalism, cu o Strategie pe termen mediu și lung care să ne ghideze în procesul de dezvoltare și cu un plan clar de investiții în infrastructură. Sper ca dumneavoastră, energeticienii, să ne fiți alături în acest proces de restructurare și reformare a sistemului.

Vă doresc sănătate, prosperitate şi multe realizări pe plan profesional! La mulți ani!”, a postat pe facebook ministrul Energiei, Victor Grigorescu.

1 COMENTARIU

  1. Sa te ia dracu cu mesajul tau, dati oamenii afara, nemernicilor si le mor familiile de foame, iar voi pupati in cur Bruxelles-ul, de unde primiti ordine sa inchideti mineritul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here