Vezi ce a făcut Pandurii la partida cu Dinamo Zagreb

155

Un nou amical, o altă remiză în cantonamentul din Slovenia. Gorjenii au remizat şi contra campioanei Croaţiei, Dinamo Zagreb, scor 1-1, elevii lui Grigoraș ratând victoria pe final, atunci când croaţii au egalat în minutul 91.
Pandurii a dominat prima parte a meciului reuşind să deschidă scorul prin golul marcate de croatul Mrzljak în minutul 38. Născut la Zagreb, Filip Mrjlak a înscris împotriva echipei la care şi-a început de fapt cariera, el făcând junioratul la clubul croat şi evoluând acolo în sezonul 2011-2012. În partea a doua a meciului antrenorul Petre Grigoraş a efectuat mai multe schimbări, dar jocul a fost în continuare echilibrat, Dinamo Zagreb reuşind egalarea în ultimul minut de joc prin Gojak.
După acest joc de verificare echipa antrenată de Petre Grigoraş va întâlni campioana Serbiei, Steaua Roşie Belgrad, meciul fiind programat marţi 5 iulie. Ultimul meci de verificare din acest stagiu de pregătire este programat pe data de 8 iulie, adversari fiind ucrainenii de la Volyn Lutsk.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here