Vezi care au fost marii câștigători ai Festivalului Sarmalelor și Piftiilor, de la Peștișani!

2862

Primăria Peștișani a anunțat aseară câștigătorii concursului gastronomic dim cadrul Festivalului Sarmalelor și Piftiilor de la Peștișani.

„Ediția din acest an ne-a adus la festival un număr de 30 de expozanți din care 14 au intrat în concurs cu sarmale și piftii. (…) Au fost gătite multe tuciuri cu sarmale, piftii, tocan de oaie, tocană de porc sau pui, fasole cu afumătură, pastramă la ceaun, oaie și pui la proțap, mămăligă, cozonaci, turtă, pâine de casă și câte și mai câte-toate pentru a satisface toate gusturile miilor de oameni care au pășit în festival. Un festival pregătit, organizat și aranjat cu mult suflet astfel încât au fost turiști care au revenit și a doua zi datorită frumuseții aparte a locului. Și, vă spunem acum din culise, plăcut surprinși că nu au găsit fum de grătare ci doar aer curat de munte. Da, a fost un festival fără mici, lucru care a ”șocat” plăcut. Iată, pentru cine nu a fost la momentul premierii care au fost câștigătorii concursului gastronomic

SARMALE

Premiul I-CASA MITU

Premiul II-OBȘTEA PEȘTIȘANI

Premiul III-RESTAURANT IMPERIAL

PIFTII

Premiul I-PENSIUNEA LA MOARĂ PEȘTIȘANI
Premiul II-ASOCIAȚIA FIII SATULUI FRÂNCEȘTI
Premiul III COMPLEXUL JALEȘUL ARCANI

Cele 6 premii mai sus enumerate au fost acordate de Primăria și Consiliul Local Peștișani și au constat în vouchere de 1250, 750 și 500 lei-premiul I, II și III”, au transmis reprezentanții Primăriei localității Peștișani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here