Veste bună pentru Primăria Motru! Guvernul a aprobat 1,4 milioane de lei pentru acest UAT

491

Viceprimarul Cosmin Morega anunță faptul că, în ultima ședință de Guvern, Primăria Motru a primit un ajutor financiar în valoare de 1,4 milioane de lei pentru funcționarea în bune condiții a instituției.
Acesta aduce mulțumiri președintelui CJ Gorj, Cosmin Popescu, parlamentarilor, cât și consilierului județean Dorin Hanu pentru implicare și pentru demersurile făcute pentru obținerea acestei sume de bani pentru bunul mers al UAT-ul. Vicele speră că acești bani vor achita facturile restante spre Direcția Publică Motru, prestator de servicii, bursele pentru elevi în cuantum de 168.000 de lei, cât și indemnizația pentru mamele care aduc pe lume copii, fiind aproximativ o sută de cereri în acest sens, fiecare beneficiară putând încasa 500 de lei de copil.
Morega speră să se reabiliteze Secția de Interne a Spitalului Motru ori să se balasteze și repare, din acești bani, drumurile la sate.
“Se observă clar că echipa PSD la nivel local, județean și național nu ține cont de culoarea politică, așa cum a încercat de nenumărate ori să critice și să denigreze opoziția, și face tot ce este posibil și legal pentru a sprijini comunitățile și nevoile cetățenilor. Astfel de sprijin financiar a mai fost acordat și cu alte ocazii în decursul acestui an Primăriei Municipiului Motru, dar acest lucru nu a fost recunoscut sau apreciat de către conducerea Primăriei.
Am vrut să aduc la cunoștință acest lucru, având în vedere criticile făcute în urmă cu o săptămână la adresa Consiliului Județean, parlamentarilor, dar și a mea, în calitate de viceprimar, cum că nu ne implicăm pentru problemele comunității.
Mulțumesc pe această cale tuturor celor implicați pentru sprijinul dat comunității noastre’’, a declarat vicele de Motru.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here