Verzii nu au votat majorarea tarifelor la gunoi în Târgu Jiu

1756

În luna decembrie a avut loc o întâlnire a reprezentanților operatorului de salubritate cu liderii de grup a partidelor care reprezintă cetățenii în consiliul local. Liderii PNL, PSD și ProRomania au fost pentru majorarea tarifelor percepute de operator, spun printr-un comunicat cei de la Partidul Verde Gorj.

“Adrian Tudor,  reprezentantul Verzilor la discuții, a solicitat ca operatorul de salubritate să respecte cetățenii din Târgu Jiu, să  nu mai aducă gunoaie din alte județe și să înceteze otrăvirea populației prin degajarea în aer a substanțelor toxice de la depozitul de gunoi.
Până când nu vom vedea că operatorul tratează cu responsabilitate și respect parteneriatul cu cetățenii din Târgu Jiu, consilierii Partidului Verde vor răspunde cu aceeași monedă.
Menționăm că la discuțiile avute cu privire la majorarea tarifelor reprezentanții PNL și PSD au mulțumit și au felicitat operatorul pentru activitatea depusă si au fost pentru majorarea cu 15%. Jocul duplicitar făcut de reprezentanții PSD, care la întâlnirile care nu sunt publice își arată sprijinul și își arată adevărată față “pentru a nu deranja interesele economice”, iar în fața cetățenilor arată compasiune, ne face să conștientizăm de ce unii fac milioane periclitand sănătatea cetățenilor.  Le recomandam celor de la PNL și PSD, în semn de apreciere și cu umilă recunoștință,  să ridice un monument în cinstea operatorului si poate o școală să poarte numele sau. Astfel, în veci, nu vom uita cine ne otrăvește zilnic, umplându-și conturile”, se arată în comunicat.
“Bucuria PNL-ului ca operatorul a cerut o majorare cu 30%, dar a acceptat 15%, ne face să ne punem întrebarea: “ce se întâmpla dacă cereau din prima 15%?”. Faptul că deșeurile nu sunt colectate selectiv, faptul că în jurul punctelor de colectare există grămezi de gunoi neridicate ne îndreptățește să fim reținuți cu mulțumirile”, se mai arată în comunicatul Verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here