Vernisajul expoziției de gravură ,,ATITUDINI”, autor Ovidiu Batista, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu

859

Galeriile Municipale de Artă ,,CONSTANTIN BRÂNCUȘI” din Târgu-Jiu vor fi vineri, 9 februarie 2024, gazda unui eveniment cultural deosebit: este vorba de vernisajul expoziției de gravură ,,ANTICIPĂRI”, autor graficianul Ovidiu Batista. Absolvent al Facultății de Arte și Design din Timișoara, artistul amintit este caracterizat de interpretările expresioniste și suprarealiste ale societății, lucrările sale fiind consecința unei fuziuni de elemente culturale juxtapuse cu intenția de a satiriza tendința mimetică a lumii.
Manifestarea culturală va debuta de la ora 17.00 și este organizată de filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România, în parteneriat cu Centrul de Cercetare, Documentare și Promovare ,,CONSTANTIN BRÂNCUȘI”.
Expoziția ,,ANTICIPĂRI” de la Galeriile Municipale de Artă din reședința Gorjului va fi deschisă publicului în perioada 9-18 februarie 2024, iar curatorul expoziției este conferențiarul universitar dr. Remus Novac de la Universitatea de Vest din Timișoara.
Așadar, iubitorii de cultură sunt invitați vineri, 9 februarie a.c., la vernisajul unei interesante expoziții de gravură menite să le stimuleze pasiunea pentru artă și iubirea de frumos!
Marius Stochițoiu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here