Vasilică “s-a transferat” la Şirineasa!

380

Antrenorul formaţiei Internaţional Băleşti, Dan Vasilică, a ajuns la liderul ACS Şirineasa. Echipa deţinută de apropiaţi ai afaceristului gorjean Nicolae Sarcină a decis “să profite” de faptul că Vasilică şi-a reziliat contractul cu fosta sa formaţie şi i-a propus acestuia o înţelegere. Mutarea pare una extrem de surprinzătoare, mai ales dacă ne gândim că ACS Şirineasa este lider detaşat în Seria 4, şi nu are nicio înfrângere. Se pare că la baza numirii ar sta relaţia foarte bună pe care Nicolae Sarcină o are cu Dan Vasilică, sursele noastre declarând că antrenorul care a promovat cu Internaţional l-ar fi sfătuit pe afacerist ce jucători să aducă la formaţia vâlceană. Sacrificat a fost antrenorul Gabriel Mangalagiu, iar la Băleşti a ajuns fostul pandur Cristi Popescu. “Le mulţumesc pentru încrederea acordată şi mă simt onorat să fac parte din această echipă. Am convingerea că o să reuşesc să continui treaba bună care s-a făcut până acum, să aducem în continuare o bucurie suporterilor din Valea Jiului, prin jocul prestat şi prin rezultate. Am încredere mare în lotul de jucători şi staff, şi le voi răspunde prin munca mea”, a comentat Vasilică. Obiectivul firesc al Şirinesei este promovarea, şi ar fi o mare surpriză că fostul tehnician al Băleştiului să nu izbutească acest lucru, mai ales că echipa sa are 8 puncte avans faţă de principalele urmăritoare. “Dacă eu, în nebunia mea, atunci când am promovat, am spus că şi cu Băleştiul vreau să câştig Liga a 3-a, şi să câştig fiecare meci, acum e clar că nu mă gândeam la cineva”.

Ia jucători de la Băleşti?
Dan Vasilică a mai antrenat pentru o scurtă perioadă şi FC Bistriţa, echipă la care a încercat şi câteva implanturi “gorjeneşti”. Cu toate acestea, noul principal al Şirinesei a spus că nu ia în considerare să-şi aducă foştii elevi la Petroşani. “Am o relaţie extraordinară cu jucătorii de la Internaţional Băleşti, de ani de zile. Îi consider copiii mei, au caractere extraordinare, sunt talentaţi şi disciplinaţi, însă nu se pune problema de a lua de acolo. Suntem lideri şi e normal să nu slăbesc nici Băleştiul, mă aştept ca ei să facă 10-12 puncte până la finalul campionatului”.

Se mută la Târgu-Jiu?
Deşi pentru unii este limpede că ACS Şirineasa şi Luceafărul Oradea (Liga a 2-a) vor forma viitoarea echipă de la Târgu-Jiu, Dan Vasilică a declarat că nu s-a luat în discuţie această chestiune. “Am discutat numai pentru proiectul Valea Jiului, e un proiect foarte serios şi încercăm să oferim o bucurie oamenilor din acea zonă. Nu s-a pus problema de aşa ceva”. Debutul lui Vasilică la Şirineasa va avea loc, sâmbătă, la Ghiroda, unde Băleştiul a suferit o înfrângere care l-a scos din minţi pe antrenor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here