Vasile Stănculete, în locul lui Gheorghe Neaţă

119

stanculete si calinoiuDirectorul Policlinicii Târgu-Jiu, Vasile Stănculete, va fi noul manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu, susţin surse din cadrul Consiliului de Administraţie al Spitalului. Deocamdată, este cert că medicul Cristina Căliman ocupă funcţia de director medical, iar Dumitru Vienescu pe cea de director economic al spitalului.

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Gorj au anunţat astăzi câţiva dintre membri noii echipe manageriale de la Spitalul Judeţean Târgu-Jiu. În cadrul unei conferinţe de presă fulger, organizată la sediul Consiliului Judeţean Gorj, reprezentanţii acestei instituţii au anunţat care sunt persoanele care se vor ocupa de soarta Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu în următoarea perioadă. “Preşedintele Consiliului Judeţean a emis, astăzi, dispoziţia prin care a numit-o pe Căliman Eugenia Cristiana, director medical, pe Vienescu Dumitru, director financiar-contabil şi pe Gridan Maria, director îngrijiri medicale. Urmează a fi luate măsuri şi în privinţa managerului. Propunerile au venit din partea Consiliului de Administraţie al Spitalului”, a declarat Lidia Slivilescu, şef al Serviciului de Resurse Umane din cadrul Consiliului Judeţean Gorj.

Stănculete acceptă propunerea

Deocamdată nu s-a stabilit cine este managerul interimar al spitalului, însă surse din cadrul Consiliului susţin că acesta va fi Vasile Stănculete, directorul policlinicii. Pentru Gorjeanul, medicul Stănculete a declarat că dacă i se va propune o astfel de funcţie, o va accepta cu plăcere: “Sigur că voi accepta, conduc şi Policlinica şi mi-ar face mare plăcere să pot conduce şi Spitalul”, a declarat şeful Policlinicii. În cursul zilei de astăzi, preşedintele Consiliului Judeţean Gorj urmează să facă noua numire a managerului Spitalului. Numirile au avut loc, după ce fosta echipă managerială a spitalului, formată din Gheorghe Neaţă şi Constantin Pălivan, şi-a dat demisia cu o oră înainte de şedinţa de CA prin care urmau să fie destituiţi. Demisiile au survenit ca urmare a anchetei în cazul morţii tinerei de 17 ani, Raluca Tulic.

Gabriela Mladin

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here