Vasile Râbu: „Militaru nu a făcut nimic pentru Gorj, nu numai pentru Motru”

314

rabuDeşi mai sunt doi ani până la alegerile locale, la Motru se cunosc deja care vor fi candidaţii partidelor ce îşi vor disputa primăria municipiului. Este vorba despre actualul deputat Constantin Severus Militaru, din partea PD-L, şi de Dorin Hanu, actualul primar, din partea PSD.

Candidatura lui Militaru, aruncată ,,pe piaţă” de către pedelişti nu a făcut decât să îi facă pe pesedişti să răsufle uşuraţi, asta deoarece imaginea acestuia în municipiul disputat ar fi ,,destul de şifonată”.

Primăria Motru este deja disputată de PSD şi de către PD-L, deşi alegerile locale din 2012 nu bat încă la uşă. Mai mult, ,,campania” electorală pare că a început în localitate, după ce pedeliştii au anunţat că peste doi ani cel care va candida pentru această funcţie nu va mai fi Daniel Burlan, ci Constantin Severus Militaru. Pesediştii care îl susţin în continuare pe Hanu declară că această candidatură chiar i-ar avantaja. ,,Pe noi nu se sperie candidatura lui Militaru la Motru, la primărie. Dimpotrivă, ea ne bucură! Pentru că actualul primar Hanu, care va fi şi candidatul nostru din partea PSD-ului pentru Primăria Motru, va avea o muncă mai uşoară. Eu sunt curios dacă Militaru va lua măcar jumătate din voturile câştigate de Burlan, care a candidat în 2008 pentru funcţia de primar la Motru. Aş vrea să mai repet încă o dată şi să mai spun că Militaru chiar nu a făcut nimic pentru judeţul Gorj, nu numai pentru Motru. În special pentru Colegiul IV unde dumnealui şi-a ales acest colegiu, că lucra în minerit şi s-a bucurat de voturile minerilor. Acum însă minerii se bucură că stau foarte mult acasă, că Militaru i-a ajutat să stea mai mult acasă decât la serviciu”, a declarat Ion Râbu, vicepreşedintele PSD Gorj.

Râbu a criticat astfel şi activitatea parlamentară a lui Militaru care, din poziţia ocupată în Camera Deputaţilor, nu ar fi ajutat deloc judeţul în această perioadă de criză.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here