Vărul lui Dan Vîlceanu, cu dosar penal după ce ar fi desfigurat o femeie

6266

Ion Cosmin Vîlceanu, varul liderului PNL Gorj, în prezent ministru de Finanțe, este acuzat de o pacienta a Spitalului de Urgență Târgu Jiu că ar fi batut-o cu sălbăticie, femeia ajungând astfel în unitatea medicală. Ioana Bechenete a declarat pentru România TV că respectivul ar fi agresat-o când i-a spus că o persoană a dat foc pe un câmp la Cîlnic.

„Sunt într-o stare deplorabilă, sunt cu faţa mutilată. Ieri, în regim de urgenţă, am fost preluată de echipajul de poliţie de la stingerea focului de vegetaţie. Mai apoi, predată ambulanţei care m-a dus la un spital din Rovinari”, a spus femeia, în direct, la postul de televiziune.

IPJ Gorj a confirmat deschiderea unui dosar penal pentru varul ministrului. Altercația căreia i-am văzut prada femeie a avut loc în timpul unui incendiu vegetaţie care l-ar fi avut în prim plan pe Ion Cosmin Vîlceanu care este acuzat că a snopit în bătaie pe femeia pe care ar fi desfigurat-o. „La data de 18 august a.c., polițisti din cadrul Poliției Municipiului Târgu Jiu au fost sesizați prin apelul 112, de către o femeie de 51 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că în cursul aceleiași zile, aflându-se pe un teren extravilan situat în punctul La Stână, a avut un conflict spontan și a fost agresată de un barbat de 42 de ani, din orașul Rovinari.La locul evenimentului s-a deplasat un echipaj medical din cadrul SAJ Gorj care a transportat femeia la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate”, a informat IPJ Gorj.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe. „Inginerul Ion Cosmin Vîlceanu care era de serviciu (m-a lovit). L-am rugat frumos: domnule inginer, dumnevoastră de ce nu vreţi să interveniţi când toată lumea sare sa stingă focul? Pentru că se apropie foarte rapid şi de sectorul minier. Poate să ia cariera foc!(M-a lovit) cu o staţie. Avea o staţie, staţia pe care vorbeşte la serviciu. Este o statie de emisie. Totul a fost premeditat pentru că nu i-a convenit cum i-am spus”, a declarat Ioana Bechenete.

„Domnul ministru, Dan Vîlceanu, îl ignoră pe acesta(pe care) dar face abuzuri în continuare. Nu sunt prima victimă. Mai sunt şi alţi colegi din carieră, victime ale acestui agresor. Vă vorbesc din spitalul ORL de la Târgu Jiu, unde am ajuns în regim de urgenţă. Mi-a distrus piramida nazală. Sunt tumefiată. Am fost la un consult neurologic. Ochiul stâng nu mai răspunde comenzilor. Mâine dimineaţă aştept să vedem unde trebuie să mă îndrept”, a mai spus femeia.Ion Cosmin Vîlceanu nu a recunoscut agresiunea. Eu nu știu nimic, a fost un incendiu de vegetație. Nu am lovit-o”, a declarat Ion Cosmin Vîlceanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here