Vârstnic, accidentat la traversarea străzii

327

masina politie facuta de mineUn bărbat în vârstă de 69 de ani din comuna Băleşti a fost accidentat uşor în după-amiaza zilei de ieri în timp ce traversa strada Unirii din municipiul Târgu-Jiu. Potrivit agenţilor Biroului Rutier Municipal, Gheorghe B. a traversat strada printr-un loc nepermis, nemarcat pentru pietoni şi fără a se asigura corespunzător.

El a suferit leziuni uşoare în urma accidentării de către autoturismul condus de Alex C. A., un tânăr de 24 de ani din comuna Bumbeşti-Piţic. Victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Poliţiştii de la Rutieră continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele şi împrejurările în care s-a produs accidentul de circulaţie soldat cu rănirea bărbatului.

Un alt accident de circulaţie soldat cu victime s-a produs marţi noapte pe raza DC 108 Râpa – Motru. La faţa locului, au ajuns agenţii Poliţiei Municipiului Motru, aceştia fiind alertaţi prin numărul 112. Din primele cercetări a reieşit faptul că Ion V., de 32 ani, din comuna Cătunele, în timp ce-şi conducea propriul autoturism pe DC 108 Râpa-Motru, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei şi după ce a părăsit partea carosabilă, a intrat în coliziune cu porţile metalice ale unui gard. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto şi a pasagerei de 28 ani, care ocupa locul din dreapta faţă în autoturism. Victimele au fost transportate cu ambulanţa la Spitalul Municipal Motru pentru acordarea de îngrijiri medicale. Şi în acest caz, oamenii legii continuă investigaţiile.

Izabella Molnar

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here