Vanghelie și-a bătut soția! Oana Mizil a ajuns la spital, ordin de protecție pentru politician!

1053

Oana Mizil a ajuns la spital, azi-noapte, după ce a fost agresată de soțul său, Marian Vanghelie. Acesta nu mai are drept să se apropie de soția sa pe o perioadă de timp, primind ordin de protecție. Iată comunicatul Poliției:

La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here