Valentin, șoferul de 18 ani din familia sinistrată în Budieni, arestat preventiv pentru 30 de zile

2263

Predică Valentin Ion, tânărul care în luna martie a fost la volanul unui autoturism implicat într-un accident rutier la Bălănești, cu două victime decedate, a fost reținut astăzi, la cinci luni după evenimentul în care a fost implicat. Pe fondul tensiunilor din Budieni, anchetatorii au dat, abia acum, bice și au finalizat ancheta în dosarul penal în care tânărul din familia Predică, sechestrată de câteva zile în cartierul din Scoarța, este anchetat pentru ucidere din culpă.

Mandatul de arestare a fost emis la ora 16.30 iar la ora 17.00 tânărul a fost ridicat de la domiciliu și dus în fața magistraților. Nici acest fapt nu a dezamorsat situația din Budieni. Familia tânărului( 7 adulți și 7 copii) așteaptă ca familiile celor doi tineri morți în urma accidentului,care a avut loc pe fondul lipsei de experiență la volan a șoferului, să de-a înapoi și să îi lase în pace.

De câteva zile, locuința unde se afla cele 14 persoane este păzită non stop de polițiști și mascați. Asta deoarece la adresa celor din familia Predică curg amenințările familiilor celor doi tineri de 16, respectiv 18 ani, decedați în acel eveniment dramatic de la finalul lunii martie.

“Polițiști din cadrul IPJ Gorj au pus în executare un mandat de arestare preventivă pentru o perioada de 30 zile pe numele unui tânăr de 18 ani, din comuna Scoarța, pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă.In noaptea de 29/30 martie a.c., acesta conducea un autoturism pe DN 67 Bălănești, iar intr o curbă a pierdut controlul volanului, intrând în coliziune cu un alt autoturism. In urma impactului, doi tineri de 16 si 18 ani din comuna Scoarța si au pierdut viata”, a comunicat IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here