Valentin Sanfira, prezentatorul noului sezon “Mama mea găteşte mai bine”

2281

Luni, 29 februarie, un nou sezon al emisiunii culinare “Mama mea găteşte mai bine” va debuta la Prima TV, prezentator fiind îndrăgitul interpret de muzică populară Valentin Sanfira.

Valentin Sanfira, interpret de muzică populară şi membru al Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”, va deschide săptămâna viitoare noul sezon al emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”. Pe lângă faptul că este un cântăreţ extrem de talentat, Valentin este şi un împătimit al gătitului, el participând în trecut şi la emisiunea Cireaşa de pe Tort. Sanfira îl va înlocui pe prezentatorul Horia Vîrlan. “Îl ştiu pe Horia de la Cireaşa de pe Tort şi sunt extrem de încântat că am ajuns colegul lui la «Mama mea găteşte mai bine» şi că am şansa să lucrez alături de el şi de echipa minunată care produce această emisiune. Abia aştept să-i cunosc pe concurenţii din acest sezon şi să descopăr reţetele care le-au încântat copilăria”, a declarat Valentin Sanfira.
sanfiraMaestrul bucătar Horia Vîrlan, care va analiza şi juriza prestaţiile concurenţilor din bucătăria emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”, spune că se bucură că-l are alături pe Valentin şi că abia aşteaptă să descopere ce au învăţat tinerii de la mamele lor: “Mă bucur că Valentin s-a alăturat echipei noastre şi sper ca împreună să descoperim cât mai mulţi tineri care au învăţat să gătească de la părinţii lor şi care pot spune cu mândrie: mama mea găteşte cel mai bine”.
În fiecare ediţie a emisiunii “Mama mea găteşte mai bine”, două echipe se vor înfrunta contracronometru. Tinerii vor găti, în timp ce mamele lor le vor da indicaţii de pe margine, încercând să obţină împreună cel mai gustos preparat. Mamele vor putea interveni să-şi ajute fiul sau fiica la gătit, însă doar după apăsarea unui buton, care va face timpul să se scurgă de două ori mai repede. La final, juratul emisiunii, bucătarul Horia Vîrlan, va decide cine a gătit cel mai bine. Cea mai pricepută echipă va câştiga un premiu în bani, iar învingătorii vor avea şansa de a reveni în următoarea ediţie a emisiunii, să-şi apere titlul şi să câştige un nou premiu.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here