Valentin Sanfira, moşul de botez al Sofiei Maria

4225

Îndrăgitul solist de muzică populară, Valentin Sanfira a fost weekendul trecut moş de botez al unei frumuseţi de fetiţă, Sofia Maria. Sanfira a avut-o ca şi parteneră la creştinarea micuţei pe Cosmina Adam, angajată a Orchestrei Rapsodia Vasluiului. “Astăzi suntem moşii micuţei Sofia Maria! Să îi lumineze Dumnezeu drumul în viaţă şi să aibă soartă frumoasă!”, a notat pe pagina sa oficială de Facebook, solistul Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist “Doina Gorjului”.
Mesajele şi aprecierile pe pagina de socializare a lui Valentin Sanfira au curs gârlă din partea apropiaţilor şi a prietenilor virtuali, cei mai mulţi făcându-i urări de sănătate micuţei proaspăt creştinate, dar au fost şi numeroase vorbe de laudă la adresa cuplului Valentin Sanfira – Cosmina Adam: “Să vă trăiască! Să fie sănătate, prosperitate, bunăstare şi bucurii!”, “Şi pe când şi părinţii unui bebeluş frumos aşa ca voi?”, “Să-i trăiască moşii, să fie sănătoasă, o viaţă frumoasă să-i dea Dumnezeu şi vouă la fel, frumoşilor”, “Suntem foarte frumoşi amândoi! Vă potriviţi de minune!”, „E o păpuşă, dar şi voi sunteţi tare frumoşi!”, “Să vă trăiască minunea şi, ca orice minune, să vă aducă multă fericire!”.
sanfira mos2Săptămâna trecută a fost prima cu Valentin Sanfira în calitate de prezentator din noul sezon al emisiunii culinare de la Prima TV “Mama mea găteşte mai bine”. Acesta s-a descurcat extraordinar, Sanfira fiind şi un împătimit al gătitului, nu doar un cântăreţ extrem de talentat.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here