Valentin Popa, preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean

362

valentin popa 4Consilierul Judeţean Valentin Popa a fost numit recent preşedintele Consiliului de Administraţie (CA) al Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, la scurt timp după ce unitatea spitalicească a fost preluată de către Consiliul Judeţean (CJ) Gorj.

Din CA mai fac parte doi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) şi doi ai CJ Gorj. De asemenea, s-a stabilit şi noul comitet director al Spitalului Judeţean Târgu-Jiu.

De la 1 iulie, Spitalul Judeţean din Târgu-Jiu a fost preluat de către Consiliul Judeţean Gorj. Odată cu această schimbare, s-a decis şi cine va administra unitatea spitalicească, o procedură similară fiind urmată şi la unitatea sanitară de la Dobriţa.

Ales prin vot

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Spitalului Judeţean din Târgu-Jiu, consilierul judeţean Valentin Popa, a fost ales prin vot. Alături de el, în CA mai sunt patru membri. „Sunt doi reprezentanţi ai Direcţiei de Sănătate Publică, dr. Marius Boeriu şi Cocîrlă Cornel, şi doi reprezentanţi ai Consiliului Judeţean, Daniela Stricescu, director financiar-contabil şi juristul Constantin Marcău”, a declarat Popa. Acesta consideră că echipa este formată din oameni competenţi, care vor şti să se descurce şi să aibă rezultate notabile.

Noul comitet

După ce a intrat în administrarea Consiliului Judeţean Gorj, Spitalul de Urgenţă din Târgu-Jiu are şi un nou comitet director. Purtătorul de cuvânt al unităţii spitaliceşti judeţene, Costantin Pălivan, a făcut publică componenţa acestui comitet. “Doctorul Gheorghe Neaţă este manager, dr. Constantin Pălivan este director adjunct medical, Dorin Vârjan este director financiar-contabil, iar Mariana Gridan este director pe îngrijiri medicale”, a declarat Pălivan. Acesta este de părere că deşi criza economică a pus în dificultate spitalul şi conducerea acestuia, acum, bazându-se şi pe sprijinul Consiliului Judeţean, vor trece mai uşor peste greutăţi.

Minodora SUCEA

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here