Valentin Popa: “Dacă membrii Sanitas de la Spitalul Cărbunești schimbă foaia, facem tot ce se poate pe linie sindicală”

633

Valentin Popa, liderul Sanitas Gorj, spune că este alături de membrii pe care îi are la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești și că dacă aceștia vor să înceapă acțiunile pentru recuperarea tichetelor de masă restante, se va acționa în consecință. Popa spune că până în prezent oamenii nu au vrut să se ia măsuri.

În rândul sindicaliștilor de la Sanitas există voci care susțin că situația de la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești este destul de delicată, oamenii fiind supărați pentru că nu și-au mai primit tichetele de masă. Din acest motiv, se pare că sunt luate în calcul acțiuni sindicale și chiar acțiuni în instanță. Valentin Popa, liderul Sanitas Gorj, spune că este alături de membrii pe care îi are la Spitalul Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești și că dacă aceștia vor să înceapă acțiunile pentru recuperarea tichetelor de masă restante, se va acționa în consecință. “Problema neacordării tichetelor de masă e una veche, dar la întrunirile cu sindicaliștii de acolo nu au fost probleme revendicative, până acum. Dacă oamenii schimbă foaia, facem tot ce trebuie”, confirmă Valentin Popa, președintele Sindicatului Sanitas Gorj.
Cei aproximativ două sute de membri Sanitas din cadrul Spitalului Orășenesc de Urgență Târgu-Cărbunești nu mai sunt dispuși să aștepte la infinit să li se acorde tichetele de masă, care deja sunt restante de aproape doi ani.
Unii dintre angajații unității cer sprijin de la conducerea Sanitas pentru remedierea problemei.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Taceti ma ca proastele alea nu fac nicio actiune in instanta ca le spulbera tartorul tarziu,prima care nu doreste acest lucru e marea doamna Borcan liderita careia i s a oferit un scaun cald si moale de farmacista si asteapta altul si mai fiebinte tot ca ea de farmacist sef,asa ca……

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here