Valentin Nănescu, reales în fruntea Colegiului Farmaciștilor Gorj

2184

Valentin Nănescu se află la conducerea Colegiului Farmaciștilor Gorj din anul 2013, recent fiind validat pentru cel de-al patrulea mandat în funcția de președinte, după ce a obținut cele mai multe voturi la ultimele alegeri organizate, fiind ales de Consiliul Județean al Colegiului Farmaciștilor Gorj în unanimitate.
Valentin Nănescu este absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Craiova, Facultatea de Farmacie, promoția 2008, actualmente fiind farmacist șef la Spitalul Orășenesc ”Sfântul Ștefan” Rovinari, dar și asistent universitar la Universitatea ”Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu l, Facultatea de Științe Medicale și Comportamentale, specializarea Asistență de farmacie. Are peste 15 ani de experiență în domeniul farmaceutic, iar din 2013 este președintele Colegiului Farmaciștilor Gorj, recent fiind validat în cel de-al patrulea mandat al său.
În tot acest timp, Valentin Nănescu a dat dovadă de implicare în asigurarea sănătății și calității vieții pacienților, ținând strâns legătura cu colegii săi. Face echipă foarte bună cu vicepreședintele Colegiului Farmaciștilor Gorj, Constantin Ștefan Mărgulescu, care este, totodată, președintele Asociației “Sursa Medicală”, asociație al cărei scop este îmbunătățirea accesului la informație, promovarea și apărarea drepturilor pacienților cronici, precum și creșterea calității vieții acestora.
Colegiul Farmaciștilor are ca principal obiect de activitate controlul și supravegherea exercitării profesiei de farmacist, aplicarea legilor și regulamentelor care organizează și reglementează exercițiul profesiei de farmacist, precum și reprezentarea acestei profesii și păstrarea prestigiului ei în cadrul vieții sociale.
În concluzie, la nivelul județului Gorj, pentru următorii 4 ani, președinte al Colegiului Farmaciștilor rămâne Valentin Nănescu, acesta implicându-se activ în asigurarea cadrului necesar pentru dezvoltarea profesiei de farmacist, ținând strâns legătura cu colegii săi, pe care îi încurajează să apeleze cu încredere la el atunci când întâmpină dificultăți legate de activitatea profesională.
C.P.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here