Vâlceanu a plecat cu demisie din funcţia de la SJA Gorj

535

Liberalul Dan Vâlceanu, fostul director al Serviciului Judeţean de Ambulanţă(SJA) Gorj, şi-a dat vineri demisia din funcţia ocupată politic şi fără concurs pe care o deţinea în interimat de un an şi jumătate. Luni, în locul acestuia a fost numit Marinică Niculescu, de la PSD, propunerea promovării acestuia pe funcţie fiind anunţată, de câteva zile, Ministerului Sănătăţii, perioadă în care Vâlceanu a intrat în concediu medical. Vâlceanu a rămas acum în instituţie ca şi medic de urgenţă, şi este posibil să facă parte din viitoarea echipă de conducere a SJA Gorj, alături de noul director.

Dan Vâlceanu a încercat timp de o săptămână să împiedice schimbarea sa din funcţie, deşi ştia că Ministerul Sănătăţii primise propunerea ca locul său să fie ocupat de Marinică Niculescu, fost director al SJA Gorj, dar cum nu a reuşit, a abandonat de bună-voie funcţia, la finalul săptămânii trecute. Mai precis, vineri, Dan Vâlceanu şi-a dat demisia din funcţia de director executiv interimar al Salvării gorjene, cedându-i astfel locul lui Marinică Niculescu, cel care, de luni, şi-a preluat scaunul, pe care l-a eliberat în iarna lui 2012.

Evaluare a compartimentelor instituţiei
Niculescu susţine că nu va face momentan schimbări în instituţie, în special în rândul personalului, asta până nu va face o evaluare concretă a problemelor cu care se confruntă angajaţii. Noul director a rămas astfel să lucreze cu echipa de conducere a lui Vâlceanu, echipă unde va face modificări doar la finalul evaluării şi după discuţii cu angajaţii. “Nu vreau să se spună că s-au făcut schimbări subiective. De asta evaluarea este necesară”, explică Niculescu care suţine că vrea să realizeze, în continuare, condiţii foarte bune pentru salariaţi. De asemenea, Niculescu mizează pe pregătirea profesională a angajaţilor, pe care va continua să-i specializeze la locul de muncă. Noul director va face şi şedinţe cu angajaţii, aşa încât să fie la curent, direct, cu doleanţele salariaţilor şi cu nemulţumirile acestora, dar şi pentru a le rezolva cât mai repede.
Anamaria Stoica

3 COMENTARII

  1. valceanu ar fi bun pt smecher de cartier,amant,tepar ,smenar.se pricepe f bine la fumat ,la urinat ,la telefonie,dar la managerie ba.bine ca a trecut perioada neagra a serviciului de ambulanta si lucrurile sa-si intre in normal cu birouri noi dar cu contract de reabilitare destul de greu.acum va pune in aplicare cunostiintele de medic militar care trebuie sa-si apere demnitatea.

  2. Marinica Niculescu a mai fost pus de PDL director la Ambulanta. Rusine lui Carciumaru, n-a avut in PSD si el un om sa-l puna sef la Salvare?

    • Stii de ce Oilea?
      Pentru ca NIculescu a miscat lucrurile in bine fata de multi care s-au perindat la conducerea ambulantei, fapt dorit mult de personalul ambulanta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here