Vâlcean, prins cu patru tone de cartofi fără acte

197

41Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj au continuat acţiunile pentru depistarea şi prevenirea ilegalităţilor comise în domeniul comerţului cu legume, fructe, cereale şi alte plante tehnice.

Cu această ocazie, poliţiştii au confiscat 4 tone de cartofi de la un vâlcean.

Ofiţeri ai Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj, în cooperare cu ofiţeri ai S.I.P.I. Gorj, au efectuat, marţi, o acţiune în piaţa agroalimentară din Drăgoieni pentru identificarea persoanelor care desfăşoară activităţi comerciale ilicite cu legume şi fructe.

În timpul acţiunii, oamenii legii au identificat un bărbat de 34 de ani, din Drăgăşani, care deţinea în vederea comercializării cantitatea de 4 tone de cartofi. Bărbatul a încercat să-i mintă pe poliţişti, spunând că această cantitate de cartofi a achiziţionat-o de la o societate comercială în scopul revânzării, însă nu a putut prezenta documente prin care să justifice provenienţa. Poliţiştii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de marfă, evaluată la suma de aproximativ 8.000 lei, şi l-au sancţionat pe bărbat cu amendă în cuantum de 1.500 lei. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor Gorj vor continua acţiunile pentru depistarea şi prevenirea ilegalităţilor comise în domeniul comerţului cu legume, fructe şi alte plante tehnice.

Ana-Maria Catalinoiu

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here