Vâlcea: Locomotiva unui tren plin cu cărbune a deraiat – Tone de motorină s-au scurs în sol

1405

O locomotivă a unui tren cu 25 de vagoane încărcate cu cărbune a deraiat, în Vâlcea, în zona stației Alunu. În urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart şi circa două tone de motorină s-au scurs în sol, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea, a anunțat Digi24.

Locomotiva unui tren de marfă care transporta cărbune a deraiat marți dimineață pe ruta Băbeni-Alunu, în județul Vâlcea. În urma accidentului, rezervorul locomotivei s-a spart şi circa două tone de motorină s-au scurs în sol, au transmis reprezentanţii ISU Vâlcea. Rezervorul locomotivei și circa două tone de motorină s-au scurs în sol.

Polițiștii din cadrul Biroului Transporturi Feroviare Vâlcea au fost sesizați marți cu privire la faptul că, pe ruta Băbeni-Alunu, la km 22+020 de metri, o locomotivă aflată în urma unui tren de marfă, compus din 25 de vagoane, încărcate cu cărbune, a deraiat de la o osie. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit că în urma incidentului au fost înregistrate doar pagube materiale. Polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor producerii evenimentului feroviar. Traficul feroviar este blocat pe ruta Băbeni-Alunu. ”În urma accidentului, s-a spart rezervorul locomotivei şi s-au scurs cca 2 tone motorină în sol. Accidentul feroviar este în localitatea Cernişoara, iar la intervenţie se deplasează 1 autospecială de stingere cu apă şi spumă de la GI Maciuca”, a transmis ISU Vâlcea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here