Vadim la Târgu-Jiu: “Cine nu acceptă protocolul cu PSD-ul, afară din PRM!”

274

Picture 016Preşedintele PRM, Vadim Tudor, a fost prezent sâmbătă la Târgu-Jiu pentru a semna protocolul cu PSD-ul.

Întâlnirea oficială a liderilor PRM cu cei ai PSD s-a organizat la Muzeul Judeţean ,,Al.Ştefulescu”, Tribunul ajungând aici cu un bolid de lux, cu escortă şi girofar. La intrarea în muzeu, Vadim a fost întâmpinat cu flori, dar şi cu pâine şi sare, fapt care l-a bine dispus, el făcând glume la adresa lui Traian Băsescu. Protocolul de colaborare s-a semnat apoi în cadru oficial. Vadim a transmis liderilor PRM Gorj să colaboreze din momentul semnării documentului cu cei de la PSD, el menţionând că aleşii PRM-ului care nu vor respecta protocolul urmând să fie daţi afară din partid.

Picture 053După doi ani de când Vadim Tudor nu a mai fost în judeţul Gorj, Tribunul a poposit sâmbătă în municipiul Târgu-Jiu. Însoţit de o parte dintre vicepreşedinţii PRM, adică de Marius Marinescu, de Florin Simion şi de fratele său, Marcu Tudor, dar şi de un grup de consilieri, şeful Partidului România Mare a trecut pragul Muzeului Judeţean fiind impresionat de frumuseţea clădirii. Vadim Tudor a fost aşteptat aici de liderii PRM Gorj, de mai mulţi membrii ai organizaţiei dar şi de liderii importanţi ai PSD Gorj. Tribunul a schimbat câteva vorbe cu preşedintele PSD, Florin Cârciumaru, dar şi cu preşedintele executiv Ion Călinoiu înainte de a intra în sala în care s-a semnat protocolul dintre PSD şi PRM. Primul care a luat cuvântul a fost Florin Cârciumaru, care a vorbit celor prezenţi despre buna colaborare dintre PSD şi PRM la nivel de municipiu şi judeţ, fiind urmat la cuvânt de Vadim Tudor.

Preşedintele PRM a subliniat importanţa acestui eveniment, a menţionat că venea din Hunedoara, unde s-a semnat un document similar, Gorjul fiind al patrulea judeţ din ţară unde funcţionează acest protocol. După ce au mai luat cuvântul Marius Marinescu, Ion Călinoiu şi senatorul Toni Mihail Greblă s-a trecut la semnarea documentului de colaborare preelectorală şi electorală. Documentul este valabil până în 2014, cu posibilitate de prelungire.

Cartea de Aur, cadou pentru Cârciumaru

La finalul întrunirii, Vadim Tudor a participat şi al o conferinţă de presă oferindu-le înainte ziariştilor prezenţi în sală propriile sale cărţi. O carte cu dedicaţie de la Vadim Tudor a primit şi primarul municipiului Târgu-Jiu, Florin Cârciumaru, Tribunul oferindu-i edilului local ,,Cartea de Aur”. Vadim Tudor a menţionat în cadrul conferinţei de presă că peremiştii care nu vor recunoaşte protocolul, şi nu îl vor respecta, vor fi daţi afară din partid.

Fugaru, la semnarea protocolului

Fostul preşedinte al PRM Gorj, Ion Fugaru, a fost şi el prezent la întâlnire cu Vadim Tudor. El nu a luat însă loc la masă alături de şeful PRM, aici aflându-se în schimb Dumitru Dascălu, dar s-a aşezat în sală. A urmărit interesat semnarea protocolului cu PSD-ul, convins fiind că prin acest document poate sta liniştit viceprimar la Târgu-Cărbuneşti, locul său neputând fi clintit, în aceste condiţii, de către pesedişti.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here