Vadim a scos la încălzire tineretul oltean din PRM

244

bucalaeteLa sfârşitul săptămânii trecute, conducerea Organizaţiei de Tineret România Mare (OTRM), a organizat o întâlnire de lucru la Craiova cu participanţi din judeţele Olteniei, dar şi din Hunedoara şi Timiş. La Craiova a fost prezent şi prim-vicepreşedintele PRM Gorj Gheorghe Bucălăete.

Acesta a precizat:“Organizăm periodic astfel de întâlniri, după un grafic stabilit de Biroul Permanent al OTRM. Eu am şi calitatea de prim-vicepreşedinte al OTRM la nivel naţional şi răspundere în plus faţă de activităţile ce le desfăşoară tineretul din PRM. A fost o întâlnire benefică ce a adus un plus de energie tinerilor noştri. Avem tineri de calibru, iar din cei prezenţi la Craiova demonstrăm că depăşim calitativ multe structuri politice pretenţioase. Pot să vă dau câteva exemple; pe Livius Tîrnea, preşedintele OTRM Timiş, medic şi asistent universitar în cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din Timişoara, Mircea Mincea, preşedinte OTRM Hunedoara şi avocat în baroul din judeţul respectiv, iar exemplele pot continua. Tinerii din Dolj, Gorj, Mehedinţi şi din celelalte judeţe care au avut delegaţi la întâlnirea regională, au fost şi ei la înălţime. Atât eu cât şi colegii din conducerea centrală a OTRM am fost mulţumiţi de prestaţia tinerilor prezenţi în capitala Olteniei. Vom continua cu şedinţele regionale, urmând să organizăm Şcoala Politică a Tineretului România Mare, la Constanţa, în această vară “. Tinerii peremişti gorjeni sunt bine reprezentaţi la nivel naţional, liderul acestora, Gabriel Nueleanu, fiind unul din secretarii conducerii centrale a OTRM.

În ce priveşte conducerea centrală a PRM, se pare că Tribunul Vadim Tudor şi-a creionat o nouă strategie pentru atragerea simpatiei tineretului, care în anul 2000 l-a propulsat în turul II al alegerilor prezidenţiale. După ce a recomandat organizaţiilor din fiecare judeţ să promoveze tinerii în structurile de conducere, Tribunul continuă să fie principalul susţinător al deplasărilor acestora şi în alte judeţe în schimb de experienţă şi pentru a implementa proiectele şi programele politice ale PRM, în vederea atragerii nehotărâţilor sau a celor indiferenţi din punct de vedere politic.

A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here