Văcaru, uns prefect

314

Alin Văcaru a fost învestit, ieri, în funcţia de prefect de Gorj, în prezenţa autorităţilor locale şi judeţene precum şi a secretarului de stat, Doru Dumitrescu din Ministerul de Interne.

Alin Văcaru este oficial, de ieri, prefect al județului Gorj. Ceremonia de învestire a avut loc la Sala Maură a Palatului Administrativ, în prezența tuturor șefilor instituțiilor deconcentrate din județ, a președintelui Consiliului Județean Gorj, a primarului Florin Cârciumaru şi a secretarului de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Doru Dumitrecu, care a menţionat că se bucură că reprezentatul Guvernului în teritoriu este un om tânăr, chiar dacă acesta nu are experienţă. De asemenea a declart că este convins că noul prefect, în ciuda criticilor la adresa sa, se va descurca în această funcţie: „I-am văzut și CV-ul, contează ceea ce va face în continuare, nu ce a fost în trecut. Este vorba despre un tânăr competent, care va arăta ce poate, nu are rost să comentăm ce a lucrat în trecut. Noi ne bucurăm când tinerii ajung în astfel de funcții. Și alții au ocupat alte funcții. Și-a luat un angajament care este îmbucurător. Cred că va face față cerințelor acestui județ astfel încât lucrurile să meargă bine”, a declarat secretarul de stat Doru Dumitrescu.

Picture2610Văcaru: “Știu că sunt voci care mă contestă, dar voi dovedi că nu au dreptate”
“Începutul acestei cariere reprezintă pentru mine un început de care vreau să fiu mândru şi care atunci când se va termina, vreau, indiferent de cât va dura el, să plec aşa cum am plecat din toate funcţiile, vertical şi onest. Ştiu că nu va fi uşor. Aş vrea să le mulţumesc tuturor prietenilor şi colegilor care în aceste zile au fost alături de mine şi care nu au fost tocmai relaxante pentru mine. Le mulţumesc din suflet şi le spun că nu-i voi dezamăgi prin exercitarea funcţiei de prefect al judeţului Gorj”, a declarat prefectul Văcaru.
Prefectul a mai spus că va dovedi în perioada următoare că toţi cei care nu au încredere în el în acest moment îşi vor schimba părerea.
“Știu că sunt voci care mă contestă, dar voi dovedi că nu au dreptate. Prin ceea ce voi face din această funcție, voi dovedi că nu sunt așa cum au spus unii. Voi continua proiectele începute de prefectul Teodorescu, vom avea altele noi. Sunt conștient de responsabilitatea acestei funcții”, a mai spus Văcaru.

Picture2652Demonstraţii, pe parcurs
După ceremonia de învestire a noului prefect, preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a declarat că organizaţia social-democrată a promovat întotdeauna tinerii, iar numirea lui Văcaru este încă un exemplu. “Am discutat în cadrul organizației de la Gorj, au fost mai multe variante, dar până la urmă am ajuns la domnul Văcaru. Și dânsul avea o funcție mai puțin importantă în administrația publică, este și acesta unul din motive. Nu a început nimic cu stângul, va demonstra pe parcurs, astea sunt nimicuri, că a fost șef de sală la casino. Nu avea loc de muncă, a lucrat cinstit, orice activitate în viață, te ajută.”, a declarat Florin Cârciumaru, președintele PSD Gorj.
La ceremonia învestirii în funcţie a lipsit fostul prefect, Claudiu Teodorescu, care şi-a început, deja, activitatea pe funcţia de secretar general adjunct în Ministerul Justiţiei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here