Vacanţe ieftine pentru angajaţii DGASPC

140

litoralŞi în acest an, liderii sindicatelor din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au căutat soluţii pentru ca oamenii pe care îi reprezintă să beneficieze de vacanţe ieftine. La ora actuală negocierile pentru bilete s-au încheiat şi sunt aşteptate solicitări din partea membrilor de sindicat pentru sejururi.

Bugetarii au primit un „cadou” din partea foştilor guvernanţi, fiind anunţaţi că nu vor mai putea beneficia de vacanţe subvenţionate. În anii trecuţi, la nivelul judeţului nostru au primit bilete subvenţionate toţi cei care au dorit. Întrucât ele aveau preţuri mai mult decât accesibile, oamenii se obişnuiseră şi îşi plănuiau din timp concediile. În acest an, însă, oamenii se temeau că nu vor mai putea pleca în vacanţă, în lipsa biletelor subvenţionate, nepermiţându-şi să suporte costul integral al unui concediu la mare.

Vacanţe la preţ redus şi în 2012

Prin contribuţia liderilor de sindicat, şi în acest an bugetarii se vor putea bucura de vacanţe la preţ redus. Angajaţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Gorj au posibilitatea de a alege să-şi petreacă vacanţa pe litoralul românesc. „Suntem în tratative pentru obţinerea de bilete de vacanţă, integral sau doar cazare. Am luat legătura cu mai multe agenţii de turism şi hoteluri de pe litoralul românesc. Până pe 10-15 mai sperăm să finalizăm negocierile şi să încheiem acordurile şi contractele”, a explicat Sorin Torop, preşedintele Sindicatului Funcţionarilor din SANITAS DGASPC Gorj. Salariaţii DGASPC Gorj sunt aşteptaţi să le solicite bilete de vacanţă liderilor sindicali, aceştia din urmă dând asigurări că nimeni nu va rămâne fără bilet. „Sub nicio formă nu va exista nici un membru de sindicat care să solicite un bilet şi să nu-l primească. Noi, în permanenţă am avut oferte mai multe decât solicitări. În general, oamenii noştri se orientează spre staţiuni precum Neptun, Eforie şi Mamaia”, mărturiseşte Nicolae Pasăre, preşedintele Sindicatului Salariaţilor din DGASPC Gorj. Bugetarii au început deja să-şi exprime dorinţa de a merge în vacanţă pe bilete subvenţionate şi, datorită eforturilor liderilor sindicali, aceştia se vor putea bucura de un sejur la mare cu doar câteva sute de lei.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here