Vacanţa elevilor s-ar putea prelungi

947

Elevii ar putea avea prelungită vacanţa de vară cu încă o săptămână. În acest sens au loc mai multe discuţii la Guvern, cu privire la schimbarea datei la care începe anul școlar.
După ce ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a stabilit oficial prin ordin de ministru că școala începe în data de 9 septembrie 2019, premierul Viorica Dăncilă i-a cerut să prelungească vacanța de vară cu o săptămână, până pe 16 septembrie, la solicitarea patronatelor din turism, potrivit Edupedu.ro.
Hotelierii de pe litoral i-au spus încă din luna mai ministrului Turismului, Bogdan Trif, că scurtarea vacanței școlare de vară le va afecta afacerile și i-au cerut să facă demersuri pentru a fi prelungită vacanța mare.
Ministrul Educației, Ecaterina Andronescu, a declarat că nu poate da un răspuns cu privire la acest lucru până ce nu vorbește cu profesorii, elevii și părinții. „O să vă dau răspunsul după ce o să discut cu cei care sunt implicați: comisia de dialog social, sindicate, organizațiile de elevi”, a spus Ecaterina Andronescu.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here