Vacanţă de poveste pentru Roberta Crintea

1518

Între cele două sărbători ale dragostei, Valentine’s Day şi Dragobete, îndrăgita solistă de muzică populară, Roberta Crintea, şi-a făcut timp să se relaxeze într-un loc de vis: Dubai. Timpul petrecut alături de prieteni, câteva zile la soare şi plajă, i-au încărcat bateriile Robertei, interpreta onorând cu drag invitaţiile din acest weekend, cântând la mai multe evenimente.

Vacanţele, fie ele şi şcurte, sunt un adevărat elixir pentru suflet şi minte. Tocmai de aceea, Roberta Crintea nu ezită să savureze fiecare moment în care poate să-şi rezerve câteva zile libere şi să „fugă” în locuri unde se poate relaxa şi îşi poate recăpăta energia necesară pentru a face faţă tuturor solicitărilor ulterioare.
Recent, mai exact săptămâna trecută, Roberta s-a aflat în Dubai. Cu toate acestea, ea nu şi-a uitat fanii, care mereu aşteaptă un semn, o vorbă bună, o imagine cu interpreta lor preferată. Astfel, Roberta a postat pe o reţea de socializare mai multe fotografii surprinse în vacanţă, relaxarea citindu-i-se pe chip.
Dar, cum tot ce-i frumos se termină repede, vacanţa în Dubai s-a încheiat la sfârşitul săptămânii trecute, Roberta Crintea fiind prezentă, în acest weekend, la evenimente unde a încântat invitaţii cu vocea ei inconfundabilă.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Pe cand un articol despre tatal copilui ei ..tatal natural.Despre faptul ca a umilit-o destul sau faptul ca lucreaza in politie va da batai de cap.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here