Vacanţă cu preţuri mici, prin programul „Litoralul pentru toţi”

166

litoralul_romanescVeşti bune pentru gorjenii care vor să-şi petreacă vacanţa pe litoral: Asociaţia Litoral-Delta Dunării a lansat programul „Litoralul pentru toţi”.

„Mini-preţuri de vacanţă” pentru turişti

În perioada 3 mai-14 iunie 2011, turiştii pot cumpăra sejururi pe litoralul românesc la preţuri cuprinse între 179 şi 549 lei de persoană, în funcţie de clasificarea hotelului. Cei care aleg cazarea la un hotel de o stea, fără mic dejun inclus, vor plăti 179 lei de persoană pentru un sejur de 6 nopţi, preţurile ajungând la 209 lei (hotel de 2 stele) şi 249 lei (hotel 3 stele). Pentru pachetele care includ micul-dejun, preţurile variază între 279 lei (hotel 2 stele) şi 549 de lei (hotel 5 stele). Până în momentul de faţă în program s-au înscris aproximativ 40 de unităţi. Programul este lansat de către Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunării, Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism şi patronatele hoteliere, sub brandul „Mini-preţuri de vacanţă – Litoralul pentru Toţi”. Turiştii vor primi şi un voucher de atracţii, acesta permiţându-le intrarea gratuită la unul din obiectivele de interes turistic din zona Dobrogea.

Număr limitat de locuri

Târgujienii care doresc să profite de ofertă pot achiziţiona bilete prin intermediul agenţiilor de turism membre ANAT din judeţ; ei trebuie însă să se grăbească pentru că, deşi programul se încheie pe 14 iunie, numărul de locuri este limitat: „Funcţionăm pe principiul <<primul venit, primul servit>> pentru că numărul de locuri este limitat; până acum nu am ocupat decât 10 camere dar este devreme. Programul a început de-abia acum câteva zile” a declarat Simona Priescu, agent turism.

Roxana Lupu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here