USR Târgu Jiu are președinte ales

2548

În urma alegerilor interne desfasurate pe parcursul zilei de astăzi, noul presedinte al USR Targu Jiu este Bogdan Vladu, anunță liderul organizației județene, Radu Miruță.

Potrivit acestuia, liderul de la municipiu „are 53 de ani, este căsătorit și are un băiat in vârsta de 16 ani. Este absolvent al Facultatii de Utilaj Tehnologic-Institutul de Constructii Bucuresti, promoția 1991, iar de 30 de ani îsi desfașoara activitatea în sfera antreprenorială, coordonând un grup de firme cu diverse domenii de activitate. Criteriile de integritate impuse, spiritul său critic precum și dorința de a opri risipa banului public, l-au adus in echipa USR. S-a alăturat echipei USR în august 2016, ca membru fondator, din convingerea ca oamenii care creează valoare adăugată au nevoie de un proiect politic care să le preia ideile și inițiativele, să le reprezinte interesele”.

1 COMENTARIU

  1. Alegeri aranjate de miruta pentru bunul sa u prieten iar miruta face si desface in i teresul lui ca restul sunt marionetele lui cum edte prefectul si acuma afaceristu asta

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here