USR-PLUS şi-a prezentat oferta electorală

722

Alianța 2020 USR PLUS și-a prezentat programul electoral pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 26 mai. Programul este structurat pe patru teme fundamentale pentru viitorul României: justiție și protejarea drepturilor românilor în UE; bunăstarea societății: sănătate, educație, măsuri antisărăcie; prosperitate europeană acasă, în România; politică externă și de securitate.
„Există trei obiective majore ale alianței, ce se vor baza pe competența, capacitatea de negociere și influența membrilor pentru a putea fi îndeplinite în favoarea României. Acestea includ: recâștigarea încrederii în viitorul țării, ca parte a Uniunii Europene, accesarea fondurilor europene și facilitatea investițiilor pentru dezvoltare, precum și, extrem de important, creșterii standardelor de calitate în educație și sănătate, în vederea creșterea calității vieții pentru români”, a precizat Alexandra Roată, responsabil comunicare PLUS Gorj.
Unul dintre obiectivele prezentate de Alianţă are legătură cu judeţul Gorj: „Vom propune ca pentru următorul buget european să existe programe dedicate cu fonduri europene pentru zone cu grave probleme sociale, precum Valea Jiului, Vaslui sau Gorj, care să trateze problemele sociale, economice şi de mediu în pachete integrate de măsuri, astfel încât acestea să devină un ajutor real pentru autorităţile locale”.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here