USR Padeș merge pe mâna lui Pleșu, președintele unui ONG, pentru funcția de primar

871

La sediul USR Padeș a avut loc, sâmbătă, Adunarea Generală pentru desemnarea candidatului organizației la funcția de primar pentru alegerile locale 2020, în persoana liderului filialei, Ion Pleșu, ales în unanimitate de voturi. Pleșu conduce ONG-ul ,,Împreună pentru Padeș”.

Cu această ocazie au mai fost adoptate și alte hotărâri cu privire la o serie de probleme de interes pentru viitorul comunei Padeș, pentru îmbunătățirea climatului politic la nivel local și necesitatea unor schimbări radicale în privința modului de administrare și conducere a Primăriei Padeș pentru următorii 4 ani, transmit reprezentanții USR Padeș.,,S-a discutat și adoptat poziția USR Padeș cu privire la întrebările cetățenilor: care sunt ,,hibele” actualei conduceri a Primăriei Padeș și de ce vrem un primar diferit?S-au adoptat, de asemenea, 5 obiective clare ale USR Padeș pentru un mandat de 4 ani la Primăria Padeș dar s-a aprobat și Codul de Conduită al membrilor USR în precampanie și pe toată durata campaniei electorale 2020”, se arată într-un comunicat al filialei.
În document se precizează că useriștii, pe perioada campaniei, nu vor critica pe nimeni, vor avea o atitudine respectuoasă, constructivă și totală deschidere spre dialog, le vor spune oamenilor doar ceea ce au de gând să facă, care este viziunea și proiectele concrete cu care vin ei la Primărie. Se menționează că useriștii nu vor face nici un fel de alianțe preelectorale, dar și că vor discuta om cu om, casă cu casă și sat cu sat, până în ziua votului.
S-a mai stabilit termenul de 01 februarie 2020 pentru definitivarea listei de consilieri locali din partea USR Padeș, dar până atunci se vor regăsi oameni integri, fără condamnări penale, cu pregătire și competență profesională să fie trecuți în aceasta.
Abia pe 15 februarie 2020 conducerea organizației USR Padeș va aproba și va începe prezentarea publică a Programului de administrare locală al echipei USR Padeș pentru perioada 2020 – 2024.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here