USL Gorj, intră la negocieri

253

IMG_2765Comisia de negociere a PSD şi cea formată din membrii numiţi ai ACD Gorj vor avea primele negocieri mâine, asta după nemulţumirile apărute din partea PNL Gorj privind raportul de 33 la 37 de primari în judeţ, la alegerile locale.

Vicepreşedintele PSD Gorj, Ciprian Florescu, susţine că organizaţia din care face partea şi-a stabilit comisia de negociere, formată din 7 membrii, şi că aşteaptă o comisie şi din partea ACD, mâine la sediul PSD, la orele 14.00. În ce priveşte comisia ACD Gorj şi problemele existente între liberali şi conservatori, Florescu declară următoarele: “PSD-ul a semnat un protocol, la nivel judeţean, cu Alianţa de Centru Dreapta. Ceea ce se întâmplă acum între PNL şi PC deja nu mai ţine de PSD, implicaţiile noastre sunt zero în ce priveşte relaţiile dintre cele două partide. Noi putem negocia atât cu Dian Popescu cât şi cu Petrescu, ambii sunt copreşedinţi ai ACD Gorj, dar nu este problema noastră dacă poimâine(n.r. mâine) din delegaţia de negociere face parte doar un membru al PC, de exemplu, sau doar unul al PNL”.

În ce priveşte opinia PC-ului, purtătorul de cuvânt al PC Gorj, Daniel Şorop, totodată vicepreşedinte al organizaţiei municipale, susţine că partidul din care face parte va avea persoane numite pentru a participa la negocieri. Şorop a recunoscut, de asemenea, faptul că Dian Popescu nu a implicat, în mod ciudat, PC-ul în negocierile şi pretenţiile ridicate celor de la PSD, deşi el trebuia să vorbească despre ACD.

Ilie Petrescu a anunţat, în schimb, că deşi nu ştia de data negocierilor are o comisie de negociere formată din trei persoane: doctoriţa Elena Băltăreţu, preşedinta organizaţiei de femei a PC Gorj, consilierul municipal de la Bumbeşti-Jiu, Marius Borcan şi vicele de la Glogova, Gheorghe Milea.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here