Useristul Huidu de la Motru și-a primit felia din tortul PNL! Promovare politică la EMC

4213

Vasile Huidu, consilier local USR la Motru(deocamdată), a fost promovat, recent, inginer-șef producție la noul EMC al CE Oltenia din municipiu, doar pe criterii politice. Adică Huidu a urcat pe treapta profesională, uzând numai de calitatea de ales local și de votul dat în ședințele de CL la ordinul colegului de birou de la Roșiuța, Gigel Jianu.

După ce Constantin David, fostul pemepist(care a trădat partidul pentru funcția din minerit primită de la PNL), a fost promovat director al noului EMC Motru, și useristul Huidu a ajuns adjunctul acestuia.

De altfel, nu este un secret că Huidu și-a negociat singur promovarea doar pe votul din CL. Ne mai întrebăm, în acest context, dacă Huidu își mai amintește de promisiunile făcute electoratului din Motru cu privire la dezvoltarea localității, la sprijinul pentru comunitate? Răspunsul nu își are rostul..

Și totuși. Huidu, practic, a ales să își vândă promisiunile pentru a obține o funcție de conducere și resurse financiare mai mari pentru sine și pentru familia sa.

De altfel, se vorbește printre useriști că atât Huidu cât și David sunt cu un picior în barca PNL dar, ambilor le este frică să facă pasul spre acest partid deoarece își pierd mandatul. Se discută în mediul politic că ambii au deja adeziunile semnate la PNL, însă de pe acestea lipsește doar data.

Când nu ai, comentezi!

De altfel, și alți membrii USR Motru așteaptă, în această perioadă, să fie promovați sau să primească clase în minerit. Pentru a fi văzuți și împinși mai în față, respectivii au grijă să comenteze și să critice, pe rețelele de socializare, orice acțiune făcută în favoarea comunității. Scopul este, evident, acela de a fi văzuți și promovați, mai repede, în funcțiile dorite ori pentru a primii câteva clase la salariul avut în minerit.

Respectivii fac însă acest lucru avându-i în spate pe David și pe Huidu care i-a învățat, probabil, modul rapid de avansare pe funcții. Adică pe bază de comentarii și de sfori trase, chiar dacă, solicitanții au în spate sub 500 de voturi pe partid, în localitate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here