Uşa PRM, închisă pentru Fugaru

400

FUGARUPreşedintele PRM Gorj, Ion Fugaru, a păzit ieri uşile organizaţiei din Târgu-Jiu, deoarece nu a avut cheie să intre în sediul formaţiunii politice.

Supărat de acest incident, Fugaru a dat repede vina pe unii dintre colegii de partid, care, în mod intenţionat, l-ar fi lăsat în stradă, deşi la orele 11.00 el trebuia să susţină aici o conferinţă de presă.

După o şedinţă de partid, destul de furtunoasă, care a avut loc vineri în sediul formaţiunii politice PRM Gorj, din Târgu-Jiu, preşedintele filialei, Ion Fugaru nu a fost întâmpinat de nimeni ieri la organizaţie. Liderul PRM a găsit uşa închisă, şi a aşteptat o scurtă perioadă de timp până când i s-a deschis uşa, fapt ce l-a enervat la culme. Acesta a dat vina pentru incident, deşi el trebuia să aibă propria cheie de la sediul PRM, pe o parte dintre colegii de partid. Fugaru a pus, de asemenea, totul pe seama discuţiilor în contradictoriu care au avut loc la ultima şedinţă de partid, de vinerea trecută, când preşedintele PRM ameninţa în stânga şi în dreapta că are dovezi concrete, contra colegilor săi de partid. ,,Nu îi dau eu afară, vor pleca ei singuri după ce o să arăt dovezile la centru”, a menţionat Fugaru. Şeful PRM Gorj a ameninţat, de asemenea, că va anunţa incidentul de ieri chiar şi preşedintelui PRM, Vadim Tudor. Liderul PRM este, de câteva luni, într-un conflict deschis cu o parte din conducerea organizaţiei ca urmare a încercărilor sale eşuate de a schimba majoritatea în Consiliul Judeţean Gorj.
PSD-ul acuzat de imicţiune
Mai mult, mâine, Ion Fugaru, se va afla la Bucureşti, pentru a-i prezenta lui Vadim Tudor dovezile în baza cărora susţine că filiala a fost trădată. Scandalul care mocneşte de mai multe luni de zile în interiorul organizaţiei judeţene a Partidului România Mare ajunge astfel şi la conducerea centrală a partidului. Fugaru acuză câţiva membri ai PRM de faptul că nu au urmărit interesele organizaţiei, ci interesele personale, bătând palma cu PSD-ul. „Am spus-o şi atunci şi îmi menţin această poziţie, că PSD-ul nu se va ţine de cuvânt şi s-a văzut foarte clar că PSD-ul a rezolvat numai interesul anumitor persoane şi nicidecum celalte puncte din solicitările noastre”, spunea preşedintele PRM Gorj, în conferinţa de presă de ieri, susţinută la sediul partidului. Fugaru ştie cine sunt membrii de partid care au trădat, afirmând că toate problemele se vor lămuri în următoarele două săptămâni, până de Paşte. Liderul peremiştilor gorjeni nu a ascuns deloc faptul că atmosfera din cadrul organizaţiei este una foarte tensionată drept pentru care la sfârşitul acestei săptămâni se va întruni din nou Biroul Executiv Judeţean. „Este inadmisibil ca oameni responsabili cu organizarea conferinţei de presă să nu facă acest lucru. Dumitru Dascălu, vicepreşedintele organizatoric cu propaganda ştia clar că astăzi (n.r. ieri) va avea loc întâlnirea cu presa. Şi despre acest lucru îl voi informa pe preşedintele Vadim”, mai declara Ion Fugaru. Acesta a anunţat că, în următoarele săptămâni, nu va mai organiza conferinţe de presă săptămânale, în semn de protest faţă de situaţia creată în cadrul organizaţiei.
OANA PALOŞ, ANAMARIA STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here