Urmărit național, prins la Târgu-Jiu

537

Silviu Mihail Loghin, un bărbat de 47 de ani, din municipiul Iași, a fost prins, aseară, de polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, pe raza municipiului Târgu-Jiu. Acesta era urmărit la nivel național, după ce Judecătoria Iași a emis pe numele lui un mandat de executare a pedepsei de doi ani și șase luni de închisoare, pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere, în mod repetat. ”Persoana a fost escortată la sediul poliției și încarcerată ulterior la Penitenciarul Târgu-Jiu”, a precizat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Poliției Gorj.

1 COMENTARIU

 1. Buna ziua,
  Acest individ reprezinta un pericol public. A fost la Timisoara in 2015 si a incercat sa pacaleasca mai multe familii, invocand motive variate pentru a primi sume de bani in schimbul unor servicii de instalatie electrica.
  Avea 2 identitati, Loghin si Yabllonsky. Din spusele unor oameni, afectati direct, folosea nume mari din aceasta industrie, pretindea ca este trimis din partea Enel sau Eon si le cerea bani, in avans, pentru niste lucrari care nu puteau fi efectuate.
  In plus, conducea o Dacia Solenza rosie, neavand carnet.
  Poza cu acesta ar trebui sa circule, macar in spatiul online, ca lumea de buna credinta sa nu-i pice, din nou, in plasa.
  Multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here