Urmărit național, prins la plimbare în Târgu-Jiu

347

Cămăruț Vasilică, tânărul de 34 de ani, din Târgu-Cărbunești, dat în urmărire la nivel național săptămâna trecută, a fost prins de polițiști. Acesta a fost depistat, în noaptea de miercuri spre joi, pe raza municipiului Târgu-Jiu, fiind dus în Penitenciarul Târgu-Jiu. Bărbatul a dispărut pe 8 aprilie, în momentul în care judecătorii de la Curtea de Apel Craiova l-au condamnat definitiv la închisoare cu executare, după ce, anul trecut, a agresat un agent într-un bar și a spart un geam din sediul Poliției Târgu-Cărbunești cu capul. Instanța din Bănie a decis să stea 1 an, 4 luni și 406 zile în închisoare.
Înainte de sentință, Cămăruț a lovit din nou, de această dată un elev de la Şcoala de Agenţi de Poliţie “Vasile Lascăr” din Câmpina.
Tânărul de 20 de ani, care este în practică la Poliția din localitate, a fost agresat, în timp ce se afla într-un club, din orașul Târgu-Cărbunești. Tânărul practicant se afla în timpul liber, în momentul în care a fost pălmuit de bărbatul de 34 de ani. Martorii susțin că scandalul a pornit de la o adolescentă cu a cărei mamă suspectul era în conflict, întrucât femeia de afaceri l-a reclamat, în 2015, în urma scandalului făcut în barul său. De supărare că s-a ales cu dosar penal, agresorul a decis să se răzbune pe fiica acesteia și i-ar fi cerut elevului de la Poliție să nu mai stea la aceeași masă cu minora.

Fugarul, deconspirat de un apel telefonic
Femeia de afaceri Corina Ciurea susține că ultima săptămână a fost de coșmar pentru familia sa. Aceasta a declarat că, miercuri seara, înainte de a fi prins, Cămăruț ar fi sunat-o pe fiica sa. Tânăra a mers direct la Poliție, ulterior fiind localizat de oamenii legii. ”În toată această perioadă, fata mea a fost terorizată cu telefoane si amenințări. În trecut, Cămăruț Vasilică a fost arestat pentru viol. Pentru mine, ultimele zile au fost un calvar. Urcam pe scări cu frică și coboram la fel. Fata, pentru a merge la școală, trebuia să vină cineva să o ia de acasă, pentru a fi în siguranță. De fiecare dată trebuia să mă uit în stânga și în dreapta. Nu am avut liniște și siguranță. Miercuri, înainte de a fi prins, a sunat-o pe fata mea. A întrebat-o dacă merge la școală, dacă este acasă, dacă suntem la bucătărie. 28 de minute a vorbit cu ea la telefon. A zis că nu vrea sa meargă la pușcărie certat cu lumea. A mai spus că joi se va preda”, a declarat pentru Gorjeanul, Corina Ciurea, femeia de afaceri care l-a reclamat la Poliție, anul trecut, pe Cămăruț, după ce a făcut scandal în localul său.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here