UPDATE: Trei directori – rămași în cursa pentru Directoratul CEO – la interviul final

1835

Reluarea selecției persoanelor care vor conduce Directoratul CE Oltenia înseamnă susținerea interviului final, etapă la care vor participa cei trei directori care au rămas în cursă, Dan Iulius Plaveti, Cosmin Trufelea și Ion Bălășoiu.

Mai exact, în urmă cu aproximativ trei săptămâni, selecția realizată de firma ARC Consulting a fost suspendată de către Consiliul de Supraveghere al CE Oltenia, după ce au fost depuse mai multe plângeri penale și după venirea Corpului de Control al Ministerului Energiei. Supraveghetorii au decis, ieri, ieșirea din starea de suspendare a procedurii și reluarea ei. În această perioadă, până ieri, supraveghetorii au așteptat răspunsul Ministerului Energiei – care le-a fost transmis, fără a fi făcut public – iar Consiliul de Supraveghere a acționat ca atare, reluând procedura din momentul suspendării, cu o ultimă etapă: interviul final al celor trei directori menționați.

Stirea inițială:

Membrii Consiliului de Supraveghere au decis, astăzi, să se reia procesul de selectie a persoanelor care vor face parte din conducerea CEO, potrivit surselor noastre. Directoratul viitor urmează să aibă un mandat de patru ani.

Amintim că, în urma concursului din ianuarie, au urmat plângeri penale depuse de o parte dintre cei aproape 30 de candidați, dar și verificarea modului în care s-a desfășurat ”selecția”, de către Corpul de Control al Ministerului Energiei, ale cărei rezultate nu se cunosc nici până în prezent.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here