UPDATE: Persoană scoasă din foc, la Tămășești. Incendiul s-a produs din cauza unei țigării

793

Un bărbat în vârstă de 65 de ani a suferit arsuri pe 40 la sută din suprafața corpului, după ce casa lui din satul Tămășești i-a luat foc Acesta a fost salvat de pompierii veniți la fața locului, fiind transportat la spital. Bărbatul are arsuri de gradul I și II pe 40% din suprafața focului.

ISU Gorj: La fata locului s-au deplasat 2 autospeciale de stingere cu apa si spuma si o ambulanta SMURD din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu, precum si o ambulanta din cadrul SAJ Gorj, echipajele de interventie constatand ca incendiul se manifesta la una dintre incaperile constructiei.

Din pacate, o persoana de sex mascului in varsta de 65 de ani a suferit arsuri de gradul I si II pe aproximativ 40% din suprafata corpului. Concomitent cu acordarea primului ajutor calificat s-a intervenit pentru localizarea si lichidarea incendiului in limitele gasite. Barbatul a fost transportat la Unitatea de Primiri-Urgente a Spitalului din Tg-Jiu. Au ars bunuri care se aflau in încăperea casei, cauza probabila fiind fumatul – o tigara lăsată la întâmplare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here