Update: Bătrânul dispărut din Crasna a fost găsit mort

1058

Bărbatul de 91 de ani, din Crasna, sat Drăgoești, a cărui dispariție a fost anunțată autorităților de către nepoata sa, a fost găsit decedat, în urmă cu scurt timp, de către salvamontiștii care cercetau zona cu o dronă: ”Persoana dispărută a fost găsită, fiind zărită de echipa salvamont cu drona cu termoviziune. Colegii îl vor transporta pe decedat celor de la medicina legală”, a spus șeful Salvamont Gorj, Sabin Cornoiu.

„În urmă cu putin timp, bărbatul a fost găsit decedat, într-o zonă cu vegetație deasă și înaltă, din prelungirea grădinii sale”, a anunțat Poliția Gorj.

Precizăm faptul că în cursul acestei zile, polițiști din cadrul Postului de Poliție Crasna au fost sesizați de o femeie de 49 de ani, din orașul Bumbești Jiu, cu privire la faptul că bunicul său Ciolan Valeriu a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit. La fața locului s-au deplasat mai mulți polițiști din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Novaci, cât și din cadrul Poliției Orașului Novaci care din primele verificări efectuate au stabilit că Ciolan Valeriu din comuna Crasna, sat Drăgoești, de 91 de ani, locuia singur, fiind vizitat periodic de către nepoata sa. Astăzi, în jurul orelor 10.00, când femeia a venit la bunicul său, a constat că acesta nu se afla la domiciliu. De asemenea, apelanta a declarat faptul că în data de 22.05.2024 a fost în vizită la bunicul său, iar de atunci nu mai știa alte detalii despre el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here