Update: Ancheta de la ,,Alexandru Ştefulescu”, la sesizarea unui părinte!

803

Ancheta desfăşurată acum la Şcoala ,,Alexandru Ştefulescu”, la această oră, a fost declanşată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj la sesizarea unui părinte. Deja anchetatorii au ridicat de aici o unitate de calculator, existând suspiciuni privind fraudarea rezultatelor la cotestaţiile de la Evaluarea Naţională. În şcoală se fac acum percheziţii, asta sub supravegherea unui procuror şi a unui inspector şcolar ajuns de scurt timp la unitatea de învăţământ.

12 COMENTARII

 1. Eu stiu o groaza de parinti nemultumiti.coringenti de 4 ani la romana si matematica au luat la evaluare 8 si 9 iar copii buni au luat mai putin ca ei. Rad acum de profesori. Nulitatile au depasit valorile cu ajutorul profesorilor care au calcat pe cadavre pentru bani. Astia trebuie sa infunde puscaria.daca scapa si acum inseamna ca nu mai e nimic de facut in tara asta. Rusine profesorilor de la aceasta soala care se crede in topuri.trebuie demis directorul.

 2. Verificati situatia scolara a celor care au note de 8 si 9 d-lor anchetatori si veti avea surprize. Au fost 4 ani corigenti si acum notele sunt de premianti. Asa va fi usor sa descoperiti frauda.

 3. Directorul scolii cu informaticiana sunt implicati in frauda. Au vrut sa ridice nivelul scolii si au pus prostii inaintea premiantilor.cum e posibil asa ceva. Copil olimpic la romana sau matematica sa ia nota mai mica decat un corigent.d-lor profesori nu va e rusine? Ati muncit copii astia 4 ani sa va puneti voi la dosare diplomele si acum pentru bani ati schimbat valorile? Vai de sufletul vostru.

 4. Am auzit ca s-au strans bani de una vodislav care are fata in clasa 8 si e in consiliul de administratie pentru subiecte. E pe mana cu directorul. Cum sa dai la prost 9 sau 10 pentru ca sare in ochi. Iti bati joc de copii buni? CRIMINALILOR

 5. La scoala Alexandru Stefulescu subiectele au fost rezolvate de profesori in cabinetul directorului Popescu si apoi impartite fituici la clasele unde au fost odraslele lui Piluta si Troi.

 6. Evident, copiii cu note foarte mari in timpul scolii nu aveau voie sa ia mai putin de 9 – 9,5 la evaluare, dac notele le-au avut pe merit! Nu sunt de acord cu spagile si nici cu influenta, nu sunt de acord cu faptul ca s-a intervenit de catre unii parinti ptr ca odraslele lor sa ia note pe care nu le merita. Dar sunt si exceptii. Va supun atentiei mai multe cazuri de la scoala 8, unde la clasele dnei prof de matematica Pera, multi copii buni au fost tinuti in note de 5,6, maxim 7, in incercarea profesoarei de a obliga parintii sa-i aduca la pregatire la ea. Stiu copii din scoala 8 care mergeau la Pera la pregatire ca sa ia nota buna la clasa si la alta profesoara de matematica ca sa si invete ceva. Acei copii de care vorbesc (atentie, nu e un singur caz, ci multe) au fost notati pe merit la evaluare. Iar notele de la mate din catalog, puse de Pera, ei bine, acelea erau cele eronate. Voit eronate! Sper ca cineva sa ia masuri impotriva acestui cadru didactic (rusine ptr profesorii adevarati ca este numita cadru didactic) si niciun elev de la clasele la care preda aceasta sa nu mai fie mazilit la note numai fiindca a ales sa nu fie pregatit de ea!

 7. Dragi parinti, ne bucuram ca ati fost pacaliti . In patru ani de zile s-au platit sume colosale unor profesori pentru pregatiresi pentru note la evaluare de 10 , iar acestia au cotizat la director sa isi faca vila.
  Acest director este plecat permanent in proiecte europene ( prostitutie europeana) sa mai violeze
  ( cate o maicuta sau englezoaica). Daca parintii nu stiau, va spunem noi, acest director a fost anchetat pentru tentativa de viol. Deci se vede cine conduce aceasta unitate scolara.

 8. Directorul scolii si amanta lui profa de info au legatura cu frauda.Aceasta profesoara fara concurs sta de ani de zile in aceasta scoala si nu stie nimic!

 9. P*opescu este un parvenit si este o nulitate ca dascal.Sa i multumeasca la nevast lui Neli ca a stiut cum sa l serveasca pe Gorun cind era inspector general si la adus de la Motru direct inspecto (CE POT FACE SI MIRONOSITELE CARE SE DAU MARI DOAMNE>>>>)Scoala era ca si mosia lui tot timpul microbuzul scolii venea cu oamenii de serviciu sa i faca treburile prin curte sa spuna si de unde este mobila din cabinet(dupa ce s a plictisit de ea acasa a adus o la scoala si acasa si a cumparat alta cu banii parintilor darnici)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here