Unul dintre carantinații de la Padeș, în refuz de hrană!

3883

Luca Constantin, în vârstă de 50 de ani, din Padeș, carantinat în Hotel Rais din Târgu Jiu, încă de joi, a decis astăzi să inițieze un protest. Asta, chiar în centrul de carantină. 

Mai exact, omul a intrat în refuz de hrană, anunțând reprezentanții unității de carantină ca nu mai vrea masa de prânz, până nu are garanția că nu va plăti carantina, la finalul celor 14 zile, el și fiul său, în vârstă de 25 de ani. Cetățeanul spune că nu a fost anunțat de DSP, primărie, poliție să se izoleze la domiciliu, după ce fiul său cel mic s-a întors din Italia, fiind izolat într-o clădire din curtea omului, din data de 16 mai.

Luca Constantin a povestit că a fost luat abuziv de pe stradă, dus cu hainele de pe el în carantină și pus să plătească 8000 de lei, plus o amendă de 4000 de lei, pentru el și fiul. Asta, pe motiv că nu a respectat izolarea, de care nimeni nu l-a informat în acest sens.

,, Dacă mă anunțau, eu respectăm legile Statului. Dar nu au făcut asta, dimpotrivă, mi-au pătat obrazul! Cum mai ies eu pe stradă, cum dau eu ochii cu vecinii care m-au văzut ridicat de pe stradă, ca ultimul infractor. De asta, de azi nu mai mănânc, rog autoritățile statului să-mi facă dreptate. Opresc protestul când mi se oferă garanția că nu voi plăti amenda și carantina”, a spus Luca Constantin, pentru Gorjeanul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here